Jos minä laajasti postitan kaverin olleen kännissä, kaupungin Naantalissa järjestämässä, seminaarissa sekä käyttäytyneen sopimattomasti, mutta mikäli hän ei ollutkaan kännissä eikä käyttäytynyt sopimattomasti ko. seminaarissa, olen syllistynyt valheiden levittämiseen kunnianloukkaukseen.  Jos lyön pöytään tilastot kaupungintaloudesta ja sanon asioita valmistellun sekä koohoon osalta siunatun kuntalaisen edun vastaisesti, esitän perustellun mielipiteen asiasta.

  Blogi on ns. nettipäiväkirja, joka muistuttaa väkisinkin tekijäänsä. Blogia on tapahtumaketjua, joka etenee ja täydentää itseään. Blogista ei siis voida ottaa yhtä lausetta tai alustusta erikseen vaan se on osa kirjoitusketjua. Blogia on arvioitava kokonaisuutena. Poikkeuksen tekee selkeä valhe tai yllytys väkivaltaan tai hyökkäykseen esim. kansanryhmää tai uskontoa vastaan, silloin syyllistytään rikokseen. Rikos on tapahtunut myös silloin, kun avataan toisen ihmisen yksityisyttä: terveyttä, perhe-elämää, taloutta jne.

  Blogissa olen pyrkinyt oikomaan kaupunginhallituksen siunaamat kaupunginjohdon minusta levittämät vääryydet. Olen alusta alkaen pyrkinyt pitämään kaiken tämän oman kaupunkimme sisällä.  Pyrkimyksenäni on ollut päästä asiakeskeisiin ratkaisuihin. Valtuustokauden alussa pyrin jopa keräämään äärilaidan ajattelijat ja toisiinsa varauksella suhtautuvat samaan poppooseen. Kerran jopa saunottiin, mutta muutaman ihmisen puuttuminen ja toisen poisjäännin perustelut osoittivat ettei kaupunkimme asioita sovitella saunan lauteilla.

 On siis todistettu ettei täällä voi sovitella asioita. .