Launtain toritapahtuma osoitti kaupunkilaisten yhteistökyvyn ja siitä kasvavan suuren voiman ! Uusikaupunkilaiset eivät alistuneet ylhäälta väkisin suollettuun koulujenlopetussaneluun. Kansanäänestysaloitteeseen tuli muutamassa päivässä reilut 1 000 nimeä!

  Tämä kuntalaisten kanssa tehty työ lähti tiistaiaamun epätoivosta ja tänään se kasvoi demokratia riemuvoitoksi. Suurin kiitos onnistumisesta kuuluu kuntalaisille ja heidän aktiiviisuudelleen puolustaa kaupunkimme lapsia. Kiitän myös valtuutettuja: Sanna Lovenia, Johanna Ruorasta, Tarmo Kangasta, Mauri Kontua, Veli-Matti Virtasta, Ari Niittyluotoa, Timo Ellää(koulutuslautakunnan jäsen): Teidän kanssanne oli mahtava työskennellä ja nähdä kuinka asioita voidaan viedä eteenpäin puoluetaustoista riippumatta. Kiitokset myös Rainer Tähtiselle niin tuesta kuin ideoista ja kestämisestä (noin viisi puhelua päivittäin viimeiset 2kk). Tämä on hieno porukka ja kaikki ovat siihen tervetulleet!

  Hatun noston ansaitsevat niin koohon kuin koulutuslautakunnan puheenjohtajat. He tulivat paikalle, puolustivat miehekkäästi kantaansa. Teuvo "maanteiden kuningas" puuttui joukosta. Siihen ollaan jo totuttu ettei häntä kriittiikkiä ennakoivat tilaisuudet juuri kiinnosta. Olikohan jotain tärkeämpää käynnissä... ralliauton mainosten teippaus tms.???

  Tilaisuus henki yhteenkuuluvuutta, voimaa ja oikeamielisyyttä. Niin lapset kuin vanhemmat sekä muut demokratian kannattajat viihtyivät. He eivät antaneet paikelle luikerrelleen käärmeenkään pilata tilaisuutta. Käärmeen lepertely ja lässytys ei hämännyt paikalle saapuneita. He kuulivat sanojen läpi itsekkyyden, omahyväisyyden ja ilkeyden synkän sihinän. Käärme on aina käärme!

  Tämä oli historiallinen voitto, ei pelkästää suomalaiselle vaan myös uusikaupunkilaiselle, demokratialle. Olemme tekemässä mahtavaa pr:ää kaupungillemme osoittaessamme kuinka paljon luotamme tulevaisuuteemme satsaamalla lapsiimme!

  Tämä hieno lauantai toteutui spontaanisti kansan voimin. Meitä ei tänään perinteinen media tukenut, siksi kiitokset vielä Olli Haapalalle ja Ukin Uutiselle!

Kiitos, että sain olla joukossanne!