Anteeksi, että puhuin puppua, kun väitin ettei riitatapauksia ole uutisoitu. Ajattelin olla mainitsematta siitä tahosta, missä tapahtuneesta epäasiallisesta käytöksestä on uutisoitu ja jopa jonkun kerran. Kyseessä ovat koulutuslautakunnan kokoukset, joissa on tapahtunut erilaisia kummallisuuksia.  Kyse on onnettomasti johdetusta koulutuslautakunnastamme. Kun pikkuisen pinnistätte, muistanette legendaarisen kokouksen, josta kokouksen enemmistö marssi ulos - kiitos puheheheenjohtajan sivistymättömän käytöksen.
 
Muistanette myös allekirjoitusepisodin, jossa puheheheenjohtaja jälleen hääri päätöppäilijänä. Oman puolueen typpi oli allekirjoittanut pöytäkirjan, mutta toinen allekirjoittaja ei tähän suostunut. Niinpä puheheheenjohtaja yritti taivutella häntä allekirjoittamaan. Vaan kun ei onnistunut, puheheheenjohtaja lupasi muuttaa pöytäkirjaa, jonka jo yksi allekirjoittanut oli hyväksynyt. Muistaakseni homma meni näin. Totuus löytyy tästä blogista parin vuodentakaa. Sieltä voitte käydä lukemassa puheheheenjohtajan tyylikkäästä käytöksestä.
 
Muutama vuosi sitten jotkin lautakunnanjäsenet avautuivat läpyskässä ja tuomitsivat jyrkästi lautakunnan touhut. Kannattaa myös muistaa se, että miltei puolet lautakunnan jäsenistä on saanut tarpeekseen ja nostanut kytkintä. Lautakunnan puheheheenjohtajalla ei ole ollut eikä tule olemaankaan nuija hanskassa. Hän on kerta kaikkiaan väärä ihminen hoitamaan kyseistä tehtävää.
 
Kokonaan oma lukunsa on se kuinka puheheheenjohtaja puhuu kaupungintyöntekijöistä. Sen alhaisempaa tekstiä en ole toisesta ihmisestä kuullut puhuttavan. Puheheheenjohtaja ei myöskään puutu lainrikkomuksiin vaikka ne vahvistaisi paikalla ollut juristi. Entäpä mitä tämä puheheheenjohtaja kertoo poliisihaastatteluissa? No se lienee tutkintapyynnön paikka?
 
Sopikin perustellusti kysyä, kuinka tämmöinen tyyppi voi olla Kokoomuksen puheenjohtaja lautakunnassa. Varmasti em. puolueesta löytyy parempiakin vaihtoehtoja, sillä tässä tapauksessa rima asiallisen ja sivistyneet käytöksen suhteen on tosi alhaalla, ellei peräti maan alla.  Kun tyyppiä ja hänen askeettista käytöstä pohtii, tulee väkisinkin mieleen hänen sopivan tehtäväänsä yhtä hyvin kuin Hitlerin patsas Jerusalemin torille!