Istuin tänään valtion virkamiehen kanssa kahvilla. Niinpä, pitkän pohdiskelun, vakavamielisen mietiskelyn ja luovan keskustelun lopuksi löysimme ratkaisun kaupunkimme pelastukseksi.


Olemme korkean verotuksen onnettomasti hoidettu kunta, joka sahaa sitä oksaa, minkä päällä se istuu. Niin hienosti oikeiston ja vasemmiston yhteistyö sujuu, että juupas...eipäs -tahdilla saha liikkuu tehokkaasti oikealta vasemmalle kovasti kiihtyvällä vauhdilla. Fraasien heitoilla ja sopimattomilla esimerkeillä kuulutetaan yksimielisyyttä kaupunkimme eteen, mutta mitään käytännön ratkaisuja ei oteta vastaan. Neljän vuoden takaiset fraasit talvisodan hengestä ja uki-sopimuksista valuvat taloutemme kanssa kilpaa alaspäin kuin pökäle viemärissä!

Meidän  on pakko saada kaupunkimme talous kuntoon, mutta: veronkorotus ei käy, toiminnan tehostaminen ei käy eikä kaupungin kehittäminenkään käy. Joten ölinän sijaan pitää kyetä istuttamaan  ratkaisu. joka kelpaa kaikille. Tehdään jotain todella radikaalia, kun mikään normaali järkiratkaisu ei idä poliittiseen roudan jäädyttämässä  pellossamme. On olemassa kelpo ratkaisu, joka helpottaa köyhien olemista sekä saa ökyvarakkaat nelistämään kaupunkimme turvaamaan sen harmonisen tulevaisuuden!

http://jaavaat666.blogspot.fi/2013/10/rannat-myyntiin-ja-veroprosenttiksi.html?showComment=1383074917461#c7596832749493956042