On todella hienoa, mahtavaa ja upeeta, siis näin tyylikkäästi yksikään toinen kunta ei ole varantojaan pistänyt menemään. Ai  minne? No ei minnekkään! Varannot on osattu räväyttää hallitusti niin, että samalla verotulot vähenivät ja väki lähti kaupungista pois. Tämä on aivan valtava menestystarina, kaikki hoidettiin upeella yhteistyöllä talvisodanhengessä.

 Fantastista, fantastista ja fantastista, sillä saatiin koulutkin lakkautettua. Nyt nuo räkänokat saa istua bussissa sen sijaan, että kävelisivät muutan sata metriä kouluun. Täälläkin saatiin tuotettua, kaiken kurjuuden lisäksi, huisin upeet tappiot. Pistettiin pieneen pintaremonttiin 120 000€, yhteen kujaan 120 000€ ja hei ei se tähän lopu! Tää on vasta upeen rahan revinnän alkua, sillä ensivuonna rävähtää: 300 000€ esikoululaisten tiloihin. Se on pakko toteuttaa, kun täytettiin tilat lakkautettujen koulujen lapsilla! Kiäh, kiäh, kiäh, kun on kiva pistää verorahat sieleäksi mega älyttömsäti ja emä nopeesti!

 Tosi maaketa, kun jo nyt talous on 3.6 miljoonaa miinuksella. Taitaa tulla ennätyksellinen miinusvuosi! Varmistettiin se vielä tappionmotivointirahalla, sillä annettiin ykköstörsijälle, tosta vaan, 100 000€. Ei tiedätä mihin se saa hynät menee, mutta varmaan se, eksperttinä, saa tommosen summan hävitettyä niin sähäkästi, jotta loppu vuonna voidaan syytää sille lisää hynää. Ja mikä on upeinta  tässä fantastisessa kuviossa, kaikki miinuskin tehdään velkarahallla! Upeeta, valtava, mahtavaa!

 Ensi vuonna pitää pystyä vielä parempaan ja niin, että kansaa kykytetään kunnolla. Viedään niiltä Aluesairaalaa. Kiäh, kiäh ja tietenkin sen lisäksi yritetään tuplata miinustulos ja homma hoidetaan velkarahalla tietty. Talvisodan- ja yhteishengessä täytyy vaatia samojen tyyppien jatkavan samoissa hommissa. Nyt on opittu tappion tekeminen ja velan otto, siihen ei tarvita uusia tyyppejä sotkemaan!

         ONNITTELUT TÄSTÄ VUODESTA, OLETTA MAAN VALIOITA!: