Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginjohtaja Kari Kosken kuukausipalkkaa korotetaan 700 eurolla 1.11.2010 alkaen, minkä jälkeen hänen kokonaispalkkauksensa on 8.223,39 euroa. :Näin esitetään koohoolleja katsokaapa vaan tuo lojaali kuppikunta siunaa korotuksen. Ehkä muutama teatraalinen soraääni on uskottavuuden vuoksi joukossa.

  Kaupungin taloudellista tilannetta ei ihmeemmin tarvi tutkiskella, kun korotusehdotus alkaa kiukuttaa. Organisaatio, joka hoitaa hommannsa rajulla miinuksella, heikentää palveluita, lomauttaa työntekijöitä ja salaa totuuden, tarvitsee totaalisen uudelleen järjestelyn eikä johtajalleen boonuksia. Ajankohta ja valmistelusta vaikeneminen kertoo siitä härskiydestä, millä asioitamme hoidetaan. He eivät jätä kaveria, mutta kaikki muut kuntalaiset he unohtavat!

  Mikäli haluamme pärjätä kilpailussa hyvistä virkamiehistä, tulee meidän korottaa johtajiemme palkkoja 5 000@/kk. Silloin saamme tänne huipputason osaajia. Tällaisiin meidän tulee satsata eikä, synkkyyttä ja surkeutta levittäviin, luusereihin. Ilman osaamista ei tule tuloksia eikä ilman huippuosaamista huipputuloksia ja rahalla sitä osaamista saa.

  Kaikki kaupunkilaisten maksamat verothan pannaan periaatteessa yhteen kasaan. Sieltä ne jaetaan rahaa tarvitseviin kohteisiin eli joku asia saa rahaa ja vastaavasti toinen ei saa. Nyt näyttää siltä, että Lokalahti ja Pyhämaa menettävät budjetoidut terveyspalvelunsa, mutta koojii saa palkankorotuksen. Tämän siunaavat rohkeat perusarvojen puolustajat ja maaseudun puolesta taistelijat!

                        OLIKO JOSKUS ASIAT PAREMMIN?