Pomo polttaa ihan heti päreensä kihisten kuin hellan koukku. Pienintäkään syytä ei tarvita hänen raivoamiseensa. Teit niin tai näin, niin aina naama hehkuu punaisena kuin paviaanin ahteri ja suu tulvii kirosanoja kuin tulivuori laavaa. On siinä työntekijällä kestämistä eikä kaikki sitä kestäkään. Jotkut nostavat kytkintä ja häipyvät. Yleensä häipyvät parhaat, sillä heille löytyy helpoimmin uusi, inhimillinen työympäristö.

 Urakoitsijoita ei kiinnosta, jos työntilaaja alvariinsa keuhkoaa, käyttää kiroilupitoista kieltä. Kukaan ei halua kohdata umpikahelia, lohikäärmeen tapan sieraimistaan tulta oksentavaa, pillastustieteiden eksperttiä. Jos muualta löytyy hommia, niin sinne lähdetään ja ulvoja jää yksin synnyttämänsä invernalisen ilmapiirin keskelle. Ainoastaan ekstrakorvauksella kosketaan päreiden polttajan urakoihin ja tämäkin tapahtuu vain silloin, jos muita töitä ei ole tiedossa.

 Ketä palvelee kiho, kenen työntekijät pelkäävät, ovat huonosti motivoituja ja keiden toiveena on päästä, mahdollisimman pian, muualle töihin? Onko työnantajan etujen mukaista, mikäli sama kiho aiheuttaa suuria kuluja käytöksensä vuoksi? Hänen töihinsä ei kukaan lähde ilman ekstrakorvauksia. Vaikuttaako raivo kohonneen hinnan lisäksi myös tehtyjen urakoiden laatuun?

 Onko kyseinen mahdollista yksityisessä yrityksessä? Toimisiko moinen tehoton käskyttäminen edes armeijan koomisessa ru. ympäristössä vai lentäisivätkö teepussit pitkin seiniä arkojen rähinäremmirääpäleiden säikähtäessä. Eihän tällainen voi toteutua missään; Niin syrjäistä ja sivistyksestä säästynyttä tuppukylää ei voi olla, kun eletään sentään vuotta 2011.

 Tuollaista ei siis voi tapahtua. Ei vaikka kuinka kiire painaisi organisaation omistajille vastaavaa johtoa. Onneksi missään ei ole tuollaista ongelmaa edes kuvitelmissa pöyhittävänä! Näin suuret johtajat voivat jatkaa sitä todellista kiire-projektia eli tehtaan odottelua! -Jospa se tehdas vielä joskus tulisi, kun lehdessäkin luki minun niin sanoneen!: tätä luen ja hoen jos tehdas ei kohta tule, niin tehdään siitä uusi juttu.

          Ei normaalihenkilö(K-18 videolla näkyy nänni):