Hallituksen esittämä juustohöylä leikkasi kaikkialta 3%. Katulampuista meinasi tulla puolenmiljoonan säästö, mutta puheenjohtajan ääni ratkaisi sen, ettei säästöä  tullut! Kaikki hiukankin led-tekniikkaa tuntevat tietävät, että jälleen tehtiin älytön ns. tononmäkipäätös.

Sivistyspalvelukeskuksen säästöjen puolittamista esitti Haverinen. Tätä mm. Niittyluoto kannatti. Eipä saanut Haverisen esitys riittävää kannatusta. Hallituksen pieniltä pois linja voitti. Hyvin olivat hallituksen mustasielut mobilisoineet joukkonsa.

Huvittavinta oli keskustelu 800 000€ tiehankkeesta. Kun sen tarkoitusta ei, useista kysymyksistä huolimtta, millään tahdottu kertoa, vastasi viimein hallituksen puheenjohtaja: SE ON TÄRKEÄ HANKE! Lopulta, mikä koomisinta, vastausta hankkeen sisällöstä ei antanut puheenjohtaja eikä arkkitehti vaan Juha Aaltonen. Tästä suivaantuneena hyvä veli-hallituksen toverijäsen sanoi, että hankkeita on niin paljon ettei niitä sen tarkemmin hallituksen saati valtuustonkaan tarvitse tietää. KYSEESSÄ OLI 800 000€ JA SE OLI TOVERIN MIELESTÄ MITÄTÖN ASIA. Ei siis ihme, jos kaupungintalous pääsi notkahtamaan totaalisesti ahterilleen, kun hallituksenjäsenen mielestä miljoonan menoerää ei tarvi perustella.

Kokous sujui mitä mainioimmin puheenjohtajan tyylikkäässä hoidossa. Kaikki saivat esittää asiansa ja Niittyluoto sai jopa kertoa juustohöylän olevan norjalainen keksintö. Ainoan puheenvuoron keskeytyksen sai kokea Niittyluoto. Häntä mölinällään häiritsi tuo aikaisemminkin muita sabotoinut ja haukkunut hallituksen jäsen! Aaltonen käytti yhden puheen vuoron ja minä heitin joukkoon muutaman vaisun tokaisun, joten meitä ei voi syyttää yhtään mistään viimeisessä valtuustonkokouksessamme!