Kaupungin, maamme ja koko maailman talous on melkoisessa murroksessa. Ongelmien ratkaisemiseen tarvittaisiin yhteishenkeä ja osaamista, kenties jopa konsulttia. Eikä mitään perinteistä koulukonsulttia, joka antaa odotetun tuloksen, vaan ongelmat tuntevaa spesialistia, todellista osaajaa.

  Jos talouspuoleltamme ei saa vastauksia edes yksinkertaisiin kysymyksiin, tuskinpa sieltä voi odottaa ratkaisuja isoihin taloudellisiin ongelmiin. Auttaisiko kaupunkiamme erityisosaaja, jolta löytyy talouselämämme kokemusta, tietoa sekä luovuutta ja näkemystä tulevaisuuteen.

  Nykyinen lama on hiukan toista kuin 90-luvun taitteen debressio. Tuolloin kaupungistamme löytyi niin osaamista kuin venymistä. Kaupungin työntekijät uhrasivat paljon itsestään, jotta kuntalaisten palvelut saatiin turvattua. Hatun nosto historian tuolle vaiheelle!

  Edellisen laman selätyksessä esitti merkittävää roolia tuolloinen kamreerimme Olli Mäkelä! Löytyisikö häneltä eväitä nykyisen taantuman tasoittamiseksi? Yleensä vastustan ns. kunsultteja, jotka jakavat samaa tietoa kaikkialle, mutta Mäkelä on aivan toista. Hänen meriittinsä puhuvat puolestaan!

  Kannattaisiko Olli Mäkelältä kysyä suostumista jo nykyisten virkamiesten jaksamisen vuoksi? Pisteethän keräävät aina istuvat virkamiehet, joten pitäisi hommata joku järjestämään pisteitä, mitä omat virkamiehemme voivat, rinta rottingilla, noukkia ja uljaasti huutaa: ME TEIMME SEN!

Menkääpä Juha Aaltosen blogiin ja osallistukaa todella laadukkaaseen blogi keskusteluun koojiin jaksamisesta ja varamiehistä!