Ennen vaaleja tehtiin merkittävä satsauksiin palveluihin. Haluttiin näyttää kuntalaisille, että teistä välitetään. Nyt vaalien jälkeen sama satsaus otetaan korkojen kanssa pois. Tämän toteaminen on negatiivista mustamaalausta!

    Jos kaupunkimme väkimäärä vähenee vuosittain ja toteat ettei elinkeinopolitiikkamme ole onnistunutta, se on negatiivista mustamaalausta!

    Jos puolustat kouluja joutavia historiikkeja, risteyksiä vastaan ja muuta haihattelua vastaan, se on negatiivista mustamaalausta!

    Jos et hyväksy sitä, että lasketun urakan hinta ylittyy reilulla 100%:lla, sen esille tuominen on negatiivista mustamaalausta!

     Jos et hyväksy Korihaiden ykkösjoukkueen saamaa 34 500€:n markkinointirahaa(suurempi kuin koskaan ja tuolla summalla olisi palkattu koulupsykolgi, autettu lapsia ja säästetty tulevaisuudessa, siitä puhuminen on negatiivista mustamaalausta!

      Jos et hyväksy epädemokraattista päätöksentekoa, se on negatiivisuutta ja siitä keskustelu on mustamaalausta!

       Näitä negatiivisuuteen kääntyneitä valtuutettuja ei viime valtuustossa ollut enää kahta tai kolmea, heidän määränsä nousi jo kymmenen huitteille! Näitä valtuutettuja löytyi jokaisesta puolueesta. Kasvaako heidän määränsä jatkossa ja tuleeko valtuustosta, töppäystään anteeksi pyytelevän oppilaan sijaan, vahva päättäjä!