Mikä mättää, kun väkeä ei tule? Työpaikkoja syntyy kuin sieniä sateella! Olemme elinkeinoelämänykkösiä koko maassa ja kenties EUuussa. Hinku-hanke teki meistä kuuluisia koko uneversumissa! Mutta väki ei väänny näille nurkille. Sitä ei saavu Suomesta, ei Euroopasta eikä taida humanoidejakaan olla muuttanut näille nurkille. Kasvumme rajoittuu Kalannin alueen syntyvyyteen!

 Tyhjistä asunnoista Uudessakaupungissa ei ole pula. Niitä löytyy Salmen alueelta tukuttain ja "intiaaniystävän" mäelle valmistui juuri, suuren kysynnän kohteina olleita, edullisia vuokrapientaloja. Myös tontteja piisaa roppakaupalle. Janhuanniemikin on odottanut parinmiljoonan euron kunnallistekniikan kanssa asukkaita. Kun vielä todetaan kaupungin paraatipaikoilla olevan lukuisia tyhjiä liikeliinteistöjä, alkaa ihmettelyyn olla suuresti aihetta. Mikseivät ihmiset muuta Uutenkaupunkiin - maanpääliseen paratiisiin?

 Onko niin, että kaupunkimme ulkopuoliset ihmiset ovat niin tyhmiä, näinhän virkamiesjohto totesi laitilalaisista, etteivät he ymmärrä kuinka hienoa Uudessakaupungissa on? Markkinoininnissa tai missään kaupunginorganisaatioon liittyvässä ei voi olla pienintäkään vikaa, ei minimaalisintakaan. Jo sellaisen ajattelu on äärimmäistä negatiiviisuutta, mustamaalaamista ja yhteishengen totaalista tuhoamista!

  TOTUUS ON TÄSSÄ: Vika löytyy komesta PERSUSTA! He ovat paikkakuntamme jarru. Heidän laajalevikkiset bloginsa ovat tuhonneet elinkeinopuolen lukuisat hankkeet yritysten tänne saamiseksi. Jopa yhtenä viikkona, virkamieslähteiden mukaan, on viisi yritystä perunut Ukiin tulon persujen runsaastiluettujen blogien vuoksi.

  Persujen negatiivinen vaikutus on ollut hirvittävä. Nuo kolme valtuutettua ovat aikkaansaaneet kaupungin miljoonavelat. Jo kymmenen vuotta sitten alkoi niin ihmiskunta kuin globaalitalouselämä aavistelemaan: NE KOLME HULLUA PERSUA TULEE UKIIN! Tästä johtui ennakointi, jonka seurauksena jo vuosia niin ihmiset kuin talouselämä ovat pyrkineet joko poistumaan täältä tai välttämään tätä maanpäälistä paratiisia, jossa, ainoana paikkana Vatikaanin ulkpuolella, voi tuntea Jumalan puhuvan!

  Kysykääpä tämän todenperäisyyttä vaikkapa, asioista hyvin perillä olevalta, valtuustolta.  Persujen syyllisyyten ja Uudenkaupungin alamäkeen he vastaavat kuin yhtenä miehenä: Kyllä! Tämän he tietenkin tekevät, kuten aikaisemminkin tyylikkäästi, arvokkaasti ja perinteitään kunnioittaen vaikenemalla. Vaikeneminenhan on myöntymisen merkki?

 

                                 TÄRÄJÄÄKÖ MOPO LIIKAA