Männäisten koulun henkilökunta tyrmistyi kuulleessaan tiedosta, jonka mukaan rehtorina toimiva Jerry Leppänen siirrettäisiin Hakametsän kouluun. Koko henkilökunta kantaa huolta oppilaista niin nykyisistä kuin lakkautettavista kouluista tulevista.

   Koulun henkilökunta ihmettelee viitausta Jerry Leppäsen yhtenäiskouluvastaisuuteen Henkilökunta korostaa Leppäsen olleen aina yhteistyökykyinen yläkoulun kanssa. Lisäksi henkilökunta muistuttaa rehtorinsa työskennelleen yläkoulussa liikunnan tuntiopettajana.

   Henkilökunnan tekemä kirje on ositettu niin lautakunnalle kuin sivistyspalvelujohtajalle!

   Minua itseäni ihmetyttää Jerry Leppäsen saama "pakkosiirto". Tunnen Jerryn 20 vuoden ajalta. Hän on aina kaikissa toimissaan, myös vapaa-ajalla, toiminut lasten parhaaksi. Jerry Leppäsen työn teossa ei ole ollut koskaan pienintäkään huomauttamista. Herääkin kysymys: Onko tämä rangaistus siitä, että Jerry Leppänen erehtyi vastaamaan valtuutettujen kysymyksiin, kun nämä suunnittelivat vaihtoehtoa ohjausryhmän koulujen sulkemiselle? Onko Uudessakaupungissa aktiiviisuus, ajatteleminen, osallistuminen ja lasten parhaaksi toimiminen rangaistava teko? 

   Ilmeisesti sama härski manipulointi, jolla kouluverkkouudistusta ajettiin, jyllää edelleen ja entistä härskimmin. Sen sijaan, että olisi valittu sovinnon ja rakentamisen tie, lähdettiin ruoskimaan ja repimään.

   Olen itse kohdellut koulujen alasajajia silkkihanskoin. Olen jättänyt heidän härskeimmät tempaukset kertomatta. Nyt on sillä suunnalla koittanut viimeinen hetki ottaa lusikka kauniiseen käteen! Toista poskea on käänetty tarpeeksi, mutta se loppuu nyt! Unohtakaa viimeinkin itsekkyytenne ja pöyristyttävä omaneduntavoittelu, ajatelkaa lapsia! Te olette tarttuneet miekkaan ja muistakaa: Se joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu.