Vain muutama viikko sitten huudettiin kuinka kaupunki kasvaa: Työpaikkoja tulee, väki lisääntyy, tarvitaan asuntoja. Tilastojen mukaan totuus on aivan toisenlainen: Väki vähenee ja työttömyys kasvaa. Miksei mitään tapahdu, miksi kaikki lupaukset ovat tyhjiä kuin Tontonmäen asunnot? Muistakaa: noillekin asunnoille oli huutava tarve. Niin johtava luottamus- kuin virkamies hehkuttivat hankkeen välttämättömyyttä.

 Syksyllä 2009 koojii lupasi, että seuraavan kuukauden 15. päivä allekirjoitetaan sopimus, joka tuo kaupunkiimme satoja UUSIA työpaikkoja. Mitään ei ole tapahtunut, ei miehen sieluakaan ole tänne siunaantunut. Jos joku on kuitenkin huomannut noiden työpaikkojen tulon, kertokaa ihmeessä missä ne ovat. Mielelläni näkisin tämän onnistumisen. Vai onko ne piilotettu vain siksi, että koojiimme on vaatimaton ja julkisuutta kaihtava tyyppi.

1300802550_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

JO MILTEI MILJOONA EUROA KAUPUNKILAISTEN RAHOJA ON UPOTETTU      SOIJATEHTAAN VALMISTELUUN. TURHAANKO?

Marraskuussa kerrottiin sojatehtaan rakennusurakkakilpailun olevan kännissä ja rakentamisen alkavan keväällä. HALLOOO, NYT ON KEVÄT!!! Kaupunki on upottanut miljoona Betorantien nurkalle. Kaupungin toimesta on tehty tietä hakattu puita ja vedetty vesijohtoja, mutta missä ovat soijatehtaan rakentajat, mikä yritys voitti urakkakilpailun? NYT ON KEVÄT JA AIKA LUNASTAA LUPAUKSET. Samalla selviää pystytetäänkö torille patsas vai giljotiini!

       ?100 turhaa reissua Helsinkiin vuodessa murskaa hinkuhengen?