Jos lämmität taloasi sähköllä, sitä pidetään miltei ympäristörikoksena. Mutta, jos ajat sähköautolla, kyseessä onkin positiivinen ympäristöteko. Mainitut esimerkit osoittavat valitsevien vihreyden käsitteidemme syntyneen joko tuloshakuisesti tai pöljien pohtimisen tuloksena. Emme me voi äänestämällä päättää sähkön ekoloogisuutta. Sähkön ympäristöystävällisyys riippuu vain ja ainoastaan siitä, miten se on tuotettu.


Vihreät ovat mielestään erittäin ekoloogisesti ajattelevaa väkeä, mutta entä heidän päätöksensä ja todelliset ekotekonsa! Katseen kääntyessä pääkaupunkiin, jossa vihreät käyttävät merkittävää valtaa, tuhrataan lämpöä ja energiaa kivihiilivoimalla. Täysin tuottamatonta ja turhaa hallintokeskusta lämmitetään ilmastoamme raiskaten ja rakennetaanpa tuohon joutavuudenpesään Odineita ja vastaavia kasvattamaan jo ennestään pääkaupungin armottoman suurta hiilijalanjälkeä - IHEMELLISILTÄ VAIKUTTAVAT VAIKUTTAVAT VIHREIDEN KÄYTÄNNÖN EKOTEOT!

Suoraan sanoen pääkaupunkimme muistuttaa älyttömän suurella moottorilla varustettua, valtavasti polttoainetta kuluttavaa ja hyötykäyttöön täysin soveltumatonta urheiluautoa - PÄÄKAUPUNKISEUDULLA ASUMISEEN PITÄISI PISTÄÄ RAJU EKOVERO! Uudessakaupungissa ekoteko on ajella vanhalla dieselautolla, sillä paikallinen yritys valmistaa kalojen perkuujätteistä dieseliä. Suomesta löytyy rutkasti rasvoja, öljyjä ja vastaavia jätteitä, joilla vanhat dieselautot kulkisivat, joten otetaan maan laajuisesti mallia uusikaupunkilaisesta yrityksestä, joka on jo kymmenen vuotta tehnyt käypää polttoainetta kalojen perkuujätteistä!