Tiedotuksella, valikoivalla sellaisella ja vaikenemisella hallitaan maailman menoa. Yksi aviisi kertoi tänään ettei blogeista saa puhua. Mutta, miksi niistä ei saa puhua? Siksi, koska silloin ei hallita ihmisiä omalla tiedotuksella, sen valikoinnilla ja vaikenemisella. Esim. pöytäkirjan allekirjoitusfarssin totuus löytyy juuri blogeista. Siksi blgeista ei saa puhua kokouksessa. Jos totuutta haetaan, kuten pöytäkirjaselkkauksessa, ei liene väliä mistä totuus tulee. Vai onko tärkeintä löytää oikeiden ihmisten totuus vaikka se olisi valhe?! Tämäkö on vointa touhua aalla?

  Jos erehdyt sanomaan valhetta valheeksi, sinua nuhdellaan! Onko näin arkipäivän elämässä? Eikö se ole hyvä, että valheet tulevat julki? Eikö se valehtele todennäköisemmin, kuka on valehdellut jo aikaisemminkin? Vai voitko väittää jonkun sadannen valheen olleen hänen ensimmäinen valheensa? Opetatko sinä lapsellesi, että muunneltua totuutta saa puhua ja sitä pitää kannattaa, mutta suurin rikos on tuon toteaminen valheeksi?

  Entä raha? Saatko sanoa ralliautoon lurahtaneen 43 000€, mainostoimistoille kymppitonnin tai jonkin ylittäneen tilinsä sadoilla tuhansilla? Eihän tälläista saa sanoa! Jos tuot julki yhteisten rahojen hulvattoman käytön, olet yhteistyökyvytön rääväsuu ja poliittinen häirikkö? Jos haluaa hyväksytyn statuksen poliittisessatoiminnassa, täytyy nöyrtyä edellemainittuun törsäämiseen ja hyväksyä lapsiin, sairaisiin ja vanhuksiin kohdistuva palvelujen kurjistaminen!

  Jotkut saavat valehdella, painostaa ja muutta toisen tekstiä! Se täytyy vain hyväksyä. Sillä ei ole pienintäkään väliä, mitä lupasit ennen vaaleja. Nyt äänestäjät ja heille annetut lupaukset ovat juovan taakse jäänyttä historiaa. Nämä kaikki täytyy unohtaa ja sinun täytyy sokeasti seurata johtajiamme, joiden rakentamista voidaan sanoa epäonnistumisen huipuksi. Heiltä ei ainoastaan romahtaneet omat rakennelmat, he ovat pystyneet romahduttamaan jopa tulevaisuudenkin! Siksi he sysäävät päällemme nurjia vähempiin kohdistuvia karsintoja.

  Mihinkään epäkohtaan ei täällä saa puuttua, jos sen teet olet häirikkö, riidankylväjä ja yhteistyökyvytön öykkäri! Jos et sokeasti seuraa tuhonenkeleitämme, olet huonosti käyttäyvä yhteisön jäsen. Mutta kumpi käyttäytyy huonommin: Hänkö joka lorauttaa ureat toisen jaloille? Vai hän, joka kiroaa, kun nilkoille on virtsattu! Kyse on syystä ja seurauksesta. Näiden puolesta puhuvat taloudelliset faktat!

  Vika ei löydy virkamiehistä vaan heidän toimintansa siunaajista! Virkamiehillä on juuri se valta, minkä he luottamusmiehiltä saavat. Eikä kaikkia nykyisen menon hyväksyviä luottamusmiehiäkään sovi syyttää. Sillä osa heistä tulee julkisuuteen ja puolustaa näkemyksiään. Tässä asiassa nostan hattua mm. Heikki Walalle, Harto Forssille(vas.) ja Matti Ankelolle. He eivät lymyile vaan tuovat kantansa julki OMALLA NIMELLÄÄN! Sitä en mene sanomaan ovatko edellämainitut hyviä vai pahoja, mutta eivät he ainakaa kuuluu HILJAISIIN mitättömyyksiin!

              JO RIITTÄÄ YLIMIELISET, TEILTÄ EI HALUTA MITÄÄN: