Sain tänään soiton, jossa kommentoitiin edellisen alustuksen sisältöä. Mitään glooria ei alustus saanut soittajalta osakseen, päin vastoin koko juttu useimpine kommentteineen pistettiin alimpaan manalaan. Keskustelun lomassa minäkin äidyin noitumaan ja myönnän jopa korottaneeni äänentäni. Juttukumppanini oli, kuten ehkä arvaatte,  sivistyspalvelujohtaja.

  Muutama oikaisu soiton tiimoilta. Ensinnäkään hän ei ole käynyt Helsingissä ministerien juttusilla eikä hän kuulu mihinkään yksityiskoulujen periaattellisiin vastustajiin. JuttuTokio alkoi puolin ja toisin varsin kärkkäästi, mutta päättyi sävyisästi meidän molempien jäädessä odottamaan keskiviikoista jälleennäkemistä lautakunnankokouksessa.

  Haluan tähdentää ettei alustuksessa haukuttu koko koulutoimea totaalisesti, esille nostettiin ainoastaan muutama huhu. Näillä saatiin aikaiseksi jämäkkä ja informatiivinen keskustelu kera jokusen jämäkän ylilyönnin. Se on pääasia, että syntyy keskustelua. Blogini perustehtävä on saada eri ajatussuunnat liikkeelle ja vertailtavaksi. Tämä ei ole tiedotusväline! Faktat pitävät paikkansa, kun ne falktoina mainitaan. Nyt tuotiin esiin huhuja, osa sai vahvistuksen osalta katkaistiin siivet!

  Meidän kaupunkimme on ainakin rikas, jos jotain hyvää halutaan löytää koulujen tiimoilta. Suljemme viisi hyvää koulua, joiden rakennusten tulevaisuudesta ei ole tietoa. Samalla upotamme rutkasti rahaa yhden uuden/vanhan koulun remonttiin. Tämä koulu ei ole ollut koulukäytössä vuosikymmeniin, melkoinen vaurauden osoitus? Ja jos autoista löytyy vararengas niin miksei voisi löytyä varakoulujakin? Meillä niitä on nyt viisi! Ovatko ne kenties sen varalta, jos jostain isommasta opetuskombinaatista löytyy vaikkapa ho...?

   Käykääpä Aluesanomien sivulla tutustumassa löytöihin ja puheisiin joiden mukaan löytöjä ei voinut löytyä!

                                 NÄIN SITÄ HOIDETAAN ASIOTA: