Lipponen jää Suomen historiassa merkittävän politikon rooliin. Hänen valtakaudellaan äänestysprosentti romahti vitosella alkavaksi. Sekään ei Lipposelle riitänyt, että lähes puolet äänestysoikeutetuista jä kotiin, hänhän vaati listavaaleja. Kuten Ruotsissa, kansalaiset äänestäisivät puolueen antamaa listaa. Äänimäärä ei ratkaisisi vaan se, kuinka kärkeen puolue on ehdokkaan listannutnaan hänen. Lipposen myötä voitaisiin sana demokratia ottaa hänen puolueensa nimestä pois, esittäähän Lipponen, ainoan suoraan kansan valitseman ison polittisen päätäjän, presidentin vallan leikkauksia!

  Perussuomalaisia pidetään rasisteina ja kuulemma Pohjois-Afikassa pelotellaan lapsia: Jos et syö lautasta tyhjäksi heti, tulee Persu ja täyttää sen uudelleen!. Täälläkin löytyi rasistisia blogeja ennen vaaleja, mutta ei täkäläisten Perussuomalaisten sivuilla; tulivat toisista puolueista, miksei heitä nosteta esiin?

  Tälläinen rasisti minä olen: Jos meillä on 100 000€ käytettäväksi nälkäisten veljiemme auttamiseen, autetaan heitä järkevästi. Nyt käytetään 50 000€ lentomatkoihin, 10 000€ kielikursseihin, 40 000€ asuntooihin, vaatteisiin ja sopeutukseen. Ja niin saatiin muutama nälkäinen veli kyntämään pohjolan loskaa kivisateessa? Kukahan tästä on tyytyväinen? Korkeintaan Finnair ja muutama koko päiväinen virkahuolestuja!

   Mikäli 100 000€ käytettäisiin siellä, missä nälkäinen elää eurolla viikon ja saa elellä tutussa kultuurissa ilman loskaa ja kivisateita, pystytään auttamaa 100 000 heikompiosaista. Jos tähän kytketään mielekästä koulutusta, tehdään apuatarvitsevista auttajia. Minun mielestäni jälkimmäinen tapa on oikeaa auttamista ja aitoa, kristillistä lähimmäisen rakkauta. Vai olenko sittenkin silkkaa hölmöyttäni armoton rasisti?

   Pitäisikö C Berryä poikotoida natsina ja rasistina? Hän teki levyn: HEIL! HEIL! Rockn Roll!