Tämän päivän läpyskä sai minut voimaan pahoin. Nyt entisen kaupunginjohtajan vaimo, kuka istuu kaupunginhallituksessa, on tehnyt tutkintapyynnön esimiehestään. Kun katsotte edellä esitettyä ja tätä päivää, niin voidaan puhua oikeasta kiusaus pariskunnasta. Koko touhulta ja po. parilta alkaa mennä viimeinenkin uskottavuus. Kun vielä muistatte sen, että entisestä kaupunginjohtajasta tehtiin työpaikkakiusausilmoitus viime vuoden maaliskuussa, sopii ihmetellä, miten meillä asioita hoidetaan ja miten niistä tiedotetaan.

 

Koko entinen hallitus ja valtuusto sekä toimittajat tiesivät entisestä kaupunginjohtajasta tehdystä työpaikkakiusaus ilmoituksesta. Miksi mitään ei tehty moneen kuukauteen, miksi asiaa ei uutisoitu kuten Juhan(Aaltonen) ja minun tapaus jo ennakkoon? Mikä on kaupungin työntekijän asema tämän päivän Uudessakaupungissa; onko hän inkvisition uhrin asemassa vai elääkö hän tätä päivää?

 

Me tarvitsemme totuuskomission, joka pistää palikat paikalleen ja selvittää kuinka syvältä kaupunkiorganisaatiomme on sairas ja mätä. Kohta koko kaupunkimme johtoporukka on vaihtunut muutaman vuoden sisään. Virkahenkilöpakomme on ulospäin signaali katastrofaalisesta organisaatiosta, jossa kukaan ei viihdy. Tämä haittaa voimakkaasti kaupungin tulevaisuuden mahdollisuuksia. Jos kaupungissamme olisi ollut jo 2010, kuten esitin ja hävisin 42-1, osaava lakimies, emme olisi nykyisessä tilanteessa. Kuvitelkaa nyt, jos vielä kamreerittaremme lähtee, mitä meille jää jäljelle?  -Kaupunginjohtaja joka ei tiedä mistään kovinkaan paljoa, sivistyspalvelujohtaja sekä arkkitehti, ketkä eivät pääse minnekään muualle...niin ja jäähän meille tyhjät koulut, Tontonmäki, kalliit valopylväät ja vuokrakerrostalo!

LISÄÄ: http://jaavaat666.blogspot.fi/