Muutamien valtuutettujen kanssa tuli jo käytyä keskustelua uudesta kaupunginjohtajasta. Tehtävään täytyy saada kovanluokan osaaja. Mikään kevyt heppu ei saa kännettyä kaupunkilaivaamme, jonka kurssi on jo pitkät ajat vienyt kohti tuhon koskea. Kupungin talouden kannalta on suht´ sama vaikka kaupunginjohtaja tienaisi 20 000€ kuukaudessa. Hyvä kaupunginjohtaja on sijoitus, joka jakaa korkona kansalle mannaa!

 Kuten katse pohjoiseen osoittaa, millään taulukkopalkoilla eivä isot kalat käy virkavirtuoosien pyydyksiin. Tämäkin tutkiskelu osoittaa sen, että kyvykkäälle johtajalle on maksettava kyvykkään johtajan ansaitsema palkka. IV-divisioonan tulot eivät kiinnosta liigatason osaajia. Jos haluamme menestystä,  siksi siihen pitää olla valmis sijoittamaan.  Myös se täytyy muistaa, näyttipä osaaja kuinka ylivoimiselta tahansa: Teemme ainoastaan määräaikasen sopimuksen! Sen verran täytyy oppia omasta historiasta.

  Meille on avattu menestyksen portit, sillä syksyllä pohjoisen  kehitykseen tulee muutos, joka lähivuosina voimistuu voimakkaasti. Näin käy, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. Meidän täytyy hyödyntää syntyvä tilanne ja saada pohjoisen taantumaa pakenevat yritykset työntekijöineen tänne. Nyt on yhteistyön ja menestyksen teon aika. Uutta ei voi rakentaa ellei vanhaa hävitetä ensin alta pois. Se on nyt tehty, olemme puolessavälissä matkalla menestykseen!                                Menkääpä Jonin blogiin, sieltä löytyy harvinaisen suoraa tekstiä ja TOTTA JOKA SANA!