Sanellen tuotu, onnettomasti valmisteltu, törkeästi demokratiaa halveksien esitelty kouluverkon alasajoyritys on saanut tylyn EIN(ei ole saksaa) kuntalaisilta. Se on varmasti käynyt selväksi kaikille. Maanantaina äänestetään asiasta, vastakkain asettuvat kuntalaisia kuulevat ja virkamiehiä kuulevat valtuutetut!

  Kiitän kaikkia tämän rumban aikana tapaamiani kuntalaisia. Hatun noston ansaitsevat myös Heikki Wala ja Matti Ankelo. He saapuivat tilaisuuksiin ja kaatuivat niissä saappaat jalassa. Teuvo "maanteiden kuningas" puuttui paikalta, kuten aina kritiikki tilaisuuksista. Pisäisiköhän tapahtumien oviin laittaa nauha ja luvata hänelle sakset; varmasti tuolloin Teuvo törsääjäkin saapuisi paikalle!

  Reilut 1900 kansanäänestysaloitteen allekirjoittajaa on noin 15% äänestysikäisistä uusikaupunkilaisista. Viime vaaleissa äänestäneistä em. luku on lähes 30%. Kuinka paljon nimiä olisi siunaantunut, mikäli keräysaikaa olisi ollut runsaammin? Toivottavasti valtuusto noudattaa oma-aloitteisesti kansan ilmaisemaa tahtoa, jottei todelliseen äänestykseen täydy ryhtyä. Sehän maksaa 30 000€ eli ralliauton mainoksen verran!