Jossain taustalla valmistellaan pakolaiskeskuksen pykäämistä kaupunkiimme. Mitkään järkevät faktat eivät saa tuota hanketta raiteiltaan. Käytäntö on osoittanut ettei järjellä ole sijaa päätöksenteossamme. Kun rähinäremmin paukuttajat ja toisinaan ajattelijat jotuvat älyttymyyden siementen ryytimaaksi, hölmöys alkaa itää ja itää. Lopulta siitä kasvaa hulluuden puu, johon ei mikään pure. Tämä vaan on taas kerran hyväksyttävä!

  Siispä otamme vastaan pakolaiskeskuksen, hoidamme kotoutuksen ja ilakoimme monikulttuuriseta tulevaisuudestamme. Jotta kotoutus ja monikikulttuurisuus toteutuisi, täytyy pakolaiskeskuksen sijaintipaikka valita tarkkaan. Hätköinti ei ole hyväksi ja huolimattomasti valittu sijoituspaikka antaa kaupungillemme rasistisen leiman.

  Useimmat meistä eivät ole kelvollisia tai edes halukkaita vastaanottamaan pakolaisia. Heidän mielestään meillä on ongelmia omastakin takaa. He haluiaisivat pistää ensin omat asiat kuntoon, jotta pakolaisten auttajien määrä kasvaisi. Osa näkisi paremmaksi jopa sen, että lentoyhtiölle maksettavat sadattuhannet eurot käytettäiin pakolaisten auttamiseen siellä, missä se on edullisempaa, järkevämpää ja inhimillisempää. Mutta päätetty mikä päätetty: Pakolaiskeskus istutetaan Ukiin!

   Me tavalliset ihmiset emme käsitä emmekä hoksaa mitään, se on todettu rähinäremmin paukuttelijain ja huru-hemmojen taholta. Siis me tavalliset kulkijat emme ymmärrä mitään pakolaisista ja heidän asioistaan. On vain yksi kulmakunta, jossa väki on riittävän kultivoitunutta ja ymmärtäväistä pakolaisille. Saman kulmakunnan tulotaso on sitä luokkaa, että siellä vaimoväkeä harvemmin rasitetaan työllä. He saavat päivät pitkät ulkoiluttaa lapsiaan ja buudeleitaan sekä järjestellä tupperwearekutsujaan. Varmasti heiltä löytyisi intoa ja lähimmäisen rakkautta taakaamaan pakolaisten sisään pääsy yhteiskuntaamme. Pakolaiset: TERVETULOA YKSKOIVUUN!!!

                                        SAMAISTUMIS-  ja KOTOUTUSLAULU: