Juha Aaltosta haukutaan hänen esittämiensä faktojen vuoksi. Joku jopa väittää Aaltosta yksinkertaiseksi, kun esitetyt faktat ovat kaikkien tiedossa.  Miksi faktoja esitetään ja miksi esittäjä leimataan peräti yksinkertaiseksi? Esittihän eräs kaupunkimme kehityksen pitkäaikainen jarrumies vastaavaa julkisuudessa, joten miksei häntä leimata yksinkertaiseksi häiriköksi!

  Jarrumies kirjoitutti jollain kaverillaan kaupungin satsanneen yrityselämään ja työpaikkoihin. Hänen mielestään nyt tavoitteena on asukkaiden saanti kaupunkiimme. Kun tämä täydennetään Juha Aaltosen esiin tuomilla, kaikkien tietävinä faktoina, voidaan todeta syyt ja seuraukset eli mitä on tehty ja mitä on saavutettu.

  Olemme hakanneet rahaa luodaksemme uusia työpaikkoja, jotta kaupunki saisi uusia asukkaita ja verotuloja. Kun katsomme tilastoja, voimme todeta ettei väkeä tullut vaan päin vastoin sitä poistui muualle. Tämä on todettu lukuisat kerrat. Tämä on kiistämätön fakta. Kuten sekin on kiistämätön fakta, että kaupunkimme on hukannut varantonsa. Rikkaasta kaupungista on tullut köyhäinavun varassa elävä kerjäläinen.

  Tämän kaiken sivussa on ajettu alas kouluverkkomme, huononnettu kaupunkilaisten lakisääteisiä peruspalveluja. Mikä törkeintä, kaupunki yrittää paikata talouttaan sillä, että se aikoo periä vuokraa ikäihmisiltä, jos nämä käyttävät kansan heille lahjoittamia tavaroita. Samalla myydään kaupungin omaisuutta miljoonilla euroilla. Mutta miksi?-Jotta, sama meno voisi jatkua!

  Aikaisemmin upotettiin kymppitonneja moottorialukseen, nyt sama summa suolletaan purjealukseen; aikaisemmin käytiin Pariisissa remuamassa kaupunkilaisten piikkiin, nyt mennään Rostockiin jne. jne. Varmaan pojilla on hauskaa, mutta kuinka tämä voi hyödyttää touhun rahoittajaa eli kaupunkilaista? -Ei mitenkään. Sen todistaa saman valtakoneiston aiemmat saavutukset.

  Siispä Juha Aaltonen ei ole yksinkertainen vaan sinnikäs, kun hän viitsii ja jaksaa tuoda asioita esiin. Näitä asioita on tuotu esiin ja pidetty julkisuudessa jo kaksi ja puoli vuotta. Valehtelijaksi on niiden julistajat haukuttu aiemmin, nyt yksinkertaisiksi saman asian jankuttajiksi. Minusta hän ei ole tyhmä, kuka yrittää opettaa vaan hän kuka ei opi mistään millään mitään!

 Surullisinta on se, että kaupunkimme verot ja taksat on nostettu vallanpitäjien ansiosta  älyttömän korkeiksi. Nämä jarruttavat mahdollista kaupunkiimme muuttoa, kuten sekin, että kaupunkimme ei enää ole puiteiltaankaan kilpailukykyinen. Väen tänne saaminen on äärimmäisen hankalaa ja sitä hankalammaksi se menee, mitä kauemmin Juha Aaltonen joutuu opettamaan kaikkien tietämiä faktoja oppimiskyvyttömille luttamusmiehille!

      KATSOKAA TEKOJA JA TEKIJÖITÄ NIIN TIEDÄTTE MINNE TIEMME VIE: