Aurinko siunaa suloisesti talvisia nietoksia ja sydämmistämme pursuavia lumivalkoisen puhtaita ajatuksia. Kaivakaamme käyttöömme kaikki sieluumme kätketyt posittiviset elämän aarteet. Näillä rakennusmateriaaleilla tehkäämme toistemme ja omasta päivästämme, kirkautta ja elämänmyönteisyyttä pursuava, loistava tapahtuma!

  Olkoon tämä kirkkauden päivä ensimmäinen lenkki siinä ihanuuden ketjussa jolle rakenamme kaupunkimme yhtenäisyyden ja riemukkaan menestyksellisen tulevaisuuden! Hymyilkäämme toisillemme ilolla, tarjotkaamme toisillemme nautittavia hetkiä ja ihania elämyksen retkiä. Yrittäkäämme vilpittömästi ymmärtää niin lähimmäisen puhetta kuin sanoja; älkäämme vääristelkö niitä!

  Tullaan paikallista lajitoveria vastaan, kun hän tietoa tai apua tarvitsee. Otetaan tieto ja teot kunnioituksella vastaan, kun lähimmäinen täydentää omien apujemme vajavaisuutta. Nauttikaamme toisistamme, antakaamme lähimmäiselle arvoa ja apua! Eläkäämme kuin Paratiisin riemussa, jossa leijonna ja karitsa  rinta rinnan vaeltavat toisiaan tukien.

   Olkamme rehellisiä niin omien kuin muiden tekemisten suhteen. Jos rehellisyys ei tahdo aueta, täydentäkäämme sitä ulkopuolisella konsultoinnilla. Keskinäisissä suhteissa olkaamme auttavaisia, luottamuksen arvoisia ja rehellisiä. Älkäämme sanoko väärää todistusta lähimmäisestämme edes hänelle itselleen. Joos joku on mulkku, huutakaamme se hänellä päin naamaa ja niin kovin, että hän myös pääsee eroon mulkuudeestaan. Näin sydämmellisesti huolehtikaamme toisistamme!