Kun luottamusmiespaikoista käytiin vääntöä ja saavutettiin jonkimoinen tulos; Lähtökohtana oli se, että paikat jaetaan tasan oikeiston ja vasemmiston kesken, kuten puheenjohtajuudetkin. Siinä ohessa puolueet sopivat, etteivät ne puutu toistensa sisäisiin asioihin mm. henkilövallinnat jokainen puolue päättää itse.

  Tämän jälkimmäisen osion on Kokoomus rikkonut törkeästi. Kouluverkkoa käsiteltäessä kokoomuslaiset aktiivisesti ottivat yhteyttä toisen puolueen valtuutettuun. Toiminta oli pöyristyttävyydessään ennen kuulumatonta aidan yli potkimista! Mitä ilmeisemmin koko kouluverkon kohtalosta äänestittiin, kuvottavan väärinpeluun  seuraksena niukasti 22-21.

  Näin isossa asissa tapahtunut härski sopimuksen syönti heittää synkän valheellisuuden varjon koko poliittiselle toimintamme ylle. Koska kaupungin taloudellinen tila on synkkä kuin mustan pantterin ahteri, tarvitaan rehellistä yhteistyötä. Eikä rehellisyyttä tule ellei sanojen syöjää ulosteta.

  Jatkuvan käymistilan katkaisemiseksi, salailun lopettamiseksi ja riitojen torjumiseksi, näkisin uudistetun paikkajaon olevan parasta kaupunkimme poliittisen toiminnan elvyttämiseksi. Luikurien kanssa emme saa asioita koskaan tyylikkääseen kuosiin.

  Koska sopimus on rikottu, ei se enää sido minuakaan. Olen valmis neuvottelemaan vapaan vasemmiston kassa, jotta jatkossa kaupunkimme lapset, sairaat ja vanhukset ovat muutakin kuin säästökohde! Enkä muuten ole yksin, meitä on jonkinmoinen joukkio!

                               ONKO LÄHTÖLASKENTA ALKANUT?