Kaupunkimme taloudellista tilanetta ei kenellekkään tarvi avata. Sitä höylätään kuntoon periaatteella vailla periaatetta. Vapaa-aikapuolelta liipaistaan 23 000€ pois. Tämä siitkin huolimatta, että lautakunta selkeästi ilmoitti: ENÄÄ TÄÄLTÄ EI VOI OTTAA!

  Mikäli tuo 23 000€ nyhdetään väkisin, tietää se esim. kalliin, muutaman vuoden ikäisen, urheilukentän osittaista sulkeutumista kesäksi. Tämä on käytännön osoitus linjasta: Karsikaa käyttömenoista, mutta satsatkaa investointeihin. Tuon summan säästöt kuitenkin uhkaavat viedä!

  Eihän 23 000€ ole Ukin rahoissa juuri mitään, mutta vapaa-ajan puolella se on paljon. Pieneltä summa vaikuttaa myös ihmellisiä sponsoreinteja jaettaessa, sillä yhteen ralliautoon on upotettu varonmaksajien rahoja 40 000€, yhdelle pääkaupunkilaiselle pienlaivanvarustajalle työnnettiin 70 000€.

  Hämmästyttävä arvomaailma rahan jakajalla. Kummoisetkohan lystin kustantajan eli veronmaksajan  rahanjakohalut olisivat olleet? Eiköhän vaakakuppi heilastaisi urheilukentällä kirmaavien lasten puolelle.