Kaiken maailman nälvinnän minä hyväksyn ja ymmärrän ymmärtämättömien rajallisilla avuilla tapahtuvat huutelut. Kun päästäinen ei saa kampattua elefanttia, täytyy sen tyytyä huutelemaan sopivan etäisyyden päästä. Lisäsi päästäisen sopii toivoa, jottei huutelun jälkeen törmää elefanttiin. Tälläisiä päästäisiä täällä oikein kuhisee, niiltä et saa vastauksia, et naamatusten etkä puhelimella!

   Jos joku hoitaa luottamustehtäväänsä tarmokkaasti, kyeselee tietoa ja viimein etsii sitä, kun ei kyselemällä tietoa saa: Tämäkö on kaupungin vahingoittamista, näin todetaan Juha Aaltosen blogissa eilen klo:22.40. Jos olisimeemme saneet tietoa olisimme olleet siihen tyytyväisiä.

   Jossain pitäisi kulkea häveliäsyyden raja eikä haukkua luottamustoimeensa satsaavaa valtuutettua! Jotkut kantaa vastuun vaaleissa, jotkut siinä sivussa tuhoavat kaupunkimme varallisuudeen. Nämä jälkimmäiset alkavat puhua kaupungin vahingoittamisesta em. perustein. On niin saatanan härskiä, että oksat pois!

   Juha Aaltoselta löytyy ratkaisumalleja, mutta eiväthän ne käy taantumuksen voimille ja heitä siunaaville lökäpöksyille. Vaikka muut lentäisivät ufoilla, me tehdään kuten ennenkin. Siinä tämän homman ongelma! Saa olla viimeinen kerta, kun noin törkeästi lähdetään haukkumaan aktiivista valtuutettua! Katsokaa viimeinkin kuka on tehnyt ja mitä! Ensimmäinen kivi tuli muualta ja niitä tuli pirun monta, ennen kuin täällä edes inahdettiin!