Koohoo on päättänyt pistää hösseliksi, jotta kaupungin velkajutut saadaan oikeeseen kuosiin. Tuntuu todella koomiselta uholta. Enää puuttu se, että joku aloittaa hokemisen talvisodan hengestä ja Ukipuolueesta. Koohoon enemmistö on tumput suorana siunannut tämän kaupungin suohon suistumisen. Itkettävä juutohöylä heitettin kehiin, siinä sivussa syntyneisiin päivän selviinkään kuluihin ei haluttu puuttua.

  Hämäärää on ja hämäränä kaikki pysyy. Uki on kuin ikkunaton tupa, minne hölmöläiset yrittivät kantaa säkillä valoa. Meillä torpataan kaikki uusi ja kaupunkilaisten enemmistön tahto. Ei Freinet koulua, ei vaihtoehtoa Männäisten vanhan koulun remontille, ei järkitoimia huostaanotoissa(lue Raken blogi),jne, jne. jne. meillä vaan ei voi toteuttaa mitään uutta. Nyt näin ajattelevat uhoavat pistävänsä hösseliksi? Onko se nukkumista kokokoukssa? Hiljaisuuden vaihtumista hengityksemättömyydeksi?

  Muutama valtuutettu halusi torjua tulevan vuoden talousongelmat ja tarjota valtuustolle seminaaria, jossa se perehtyy kaupungin tilanteeseen ja ottaa vallan itselleen. Ainoastaa kymmenen valtuutettua oli kiinnostunut tiedosta ja osallistumisesta, muut ottavat sokeasti ja kuuroina sen, mikä heille ylhäältä räpsähtää.

  Minusta säästöt voisi aloittaa vaikkapa siitä, että kokouksn tulevat vain he, keitä asiat kiinnostavat. Esim. he, ketkä vain nukkuvat, voisivat pysyä pois kokouksista. Nähdäkseni toistuva kokouksissa nukahtelu, on muiden läsnäolijoiden väheksymistä, huonoa käytöstä , äärimmäisen härskiä ja itsekästä kokouspalkkioiden jahtaamista. Lienee sekin jonkinlainen ennätys, jos tienaa nukkumalla? : Tätä varmasti upseeripireissä nauretaan.

                Kauniita unia, kokous alkaa ja kaupunkilaiset maksaa!