Thaimaassa järjestettiin juuri 12 joukkueen väliset elefanttipoolokilpailut. Sponsoreina hääri mm. Nokia, Mercedes
Benz ja Cihivas Reagal. Kyseessä ei siis ole mikään onnettoman olematon pienen piirin näpertely vaan uljas ja päitä kääntävä laji. Sponsoriluettelo puolestaan kertoo rahan kiinnostuksesta nousevaa lajia kohtaan.
       Jäämmekö tuleen makaamaan ja kehityksen jalkoihin, kun elefanttipoolo rynnii Eurooppaan ja Suomeen. Mikäli Uusikaupunki satsaa juuri nyt täysimittaiseen elefanttipoolohalliin, nousemme sanan mukaisesti dynaamisten ja rohkeihden investoijien joukkoon. 

        Euroopassa ei ole yhtään täysi mittaista  elefanttipoolohallia, jopa lajin MM-maassa Isossa Britanniassa, pelataan ulkosalla. Markkinarakoa siis löytyy hallillemme. Kanttaa myös huomioida eläin suojelullinen näkökohta. Väistämättä eläinaktivistit pakottaisivat kisat pidettäväksi Uudessakaupungissa ja sen lämpimässä hallissa!

       Hallin kustannuksiin huoltotiloineen
(perinteinen 20 elefantin halli) saisimme varata noin 12 miljoonaa €.
Lisäksi elefantit(nuoret ja vetreät, puolet intialaisia ja toinen puoli
afrikkalaisia) imisi noin 10 000€/elefantti yksikkö eli yhteensä 200
000€. Myös intialainen ja afrikkalainen norsutohtorin virka täytyisi
perustaa, kuten elefanttien hoitajien kunnalliset virat. Henkilökuntaan
uppoasi noin 120 000€ vuodessa. Mutta muistakaa, samalla saisimme
täytettyä kaupunkiamme kalvavan eläinlääkärin viran.
         Mikä olisi hienompaa kuin istua kesä iltana Pakkahuoneella ja todeta turistien kysymykseen maan tärähtelystä: Siellä ne, meidän elefantit hiukan kirmaa ja tömistelee! Varmasti Keskustakin lähtisi hankkeeseen kiljuen mukaan, koska norsuista piisaa paskaa useampaankin luomupeltoon!

       Koska kyseessä on etnisesti ja eläinpoliittisesti merkittävä hanke, voisi hallintojohtaja selvittää, mahdollisesti saatavien Eu- ja Yk-tukien määrät! Nyt tuumasta toimeen ja rakentamaan Uuteenkaupunkiin dynaamisen ja aktiivisen kaupungin maamerkkiä: Täysimittaista ELEFANTTIPOOLOHALLIA vai syntyykö halli jo ihan huomaamatta kaupungin 5 milj.€ takauksella satamaan!

       P.s Kannattaa kiirehtiä, jottei Laitila vie hienoa ideaa!