Petturin tiellä kulkivat niin Kokoomus kuin Demarit. Heidän nokkamiehensä heiluttivat vääryyden viikatetta, kun rehellistä sopimusta silputtiin.  Puututtiin törkeästi toisen puolueen valintoihin ja sopimuspaikkoihin. Ainoastaan Keskusta voi todeta olleensa tehtyjen sopimusten takana. Myös meidän puolueemme edustaja syyllistyi toisten sisäisten asioiden sorkkimiseen.

 Valtuustossa kaksi vuotta tuppisuuna istunut paikalliskihomme äityi ääntelemään ja  jopa tekemään esitystä. Ja mitäpä puolueemme vaitonainen tapaus esitti: HÄN TARJOSI OMAN PAIKKANSA KOKOOMUKSELLE! Ehdotti paikalleen vaiteliasta kokoomusmyötäilijää,itsensä  korvaavaa virkamiesten kumileimasinta. Tämä meni vieläpä läpi, kiitos Demareiden, joille sopimukset joskus olivat pyhiä. Kyseessä on varmaankin poliittinen ennätys: Tuskin kukaan on istunut mykkänä kahta vuotta ja tuon jälkeen ensi  esityksessään tarjonnut paikkaansa toiselle puolueelle. Luojan kiitos, tämä mätä omena poistettiin ryhmästämme.

 Oma episodi syntyi siitä, kun hallitukseen yritettiin pistää nynnyjä todellisten tekijöiden sijaan ja tilalle. Nyt tämä vaitelias tyyppimme halusi rohmuta itselleen puoluetoverinsa, koko valtuuston ääniharavan, paikan. Onneksi tämä Kokoomuksen tukema veto ei onnistunut vaan saimme kovan miehen kovan miehen tilalle.

 Tapahtumasta jäi pahat arvet ja virkamiesdiktatuuri voimisti otettaan hallituksessa. Tämä tapahtui härskillä pelillä, josta pahimmin toimi Mekko-Matti. Hänen alhaiset viestinsä jättävät pitkän varjon tulevaisuuden ja yhteistyön ylle. Näin kuitenkin mennään kaksi vuotta valheen ja vippaskonstien käyttäjien tiellä. Toivottavasti viimeistään tuolloin näiden niljakkeiden temmellykselle pistetään piste!

                             EI NIMI MIESTÄ PAHENNA, ELLEI MIES NIMEÄ: