Tulipahan korotettua ääntä koulutuslautakunnan kokouksessa ja tuli siellä kiroiltuakin, mainitsin jopa jotain paikalla olijaa Hitleriäkin julmemmaksi lasten kohtelussa.  Kävi näet selväksi, että menneiden vuosien töpingit aiotaan pistää lasten maksettavaksi. Kouluverkon kimpuun vaan!:Oli kaupunginhallituksen viesti.

   Onneksi lautakunnassa heräsi heti vastarinta ja perustellusti toivon koko sivistyspalvelupuolen selviävän leikkauksilta, kun asia tulee valtuuston päätettäväksi. Koulujamme pyöritetään varsin laadukkaasti ja edullisesti, joten sinne ei enää sovi juustohöylää päästää! Moinen lapsilla säästäminenhän kasvattaa tulevaisuuden kuluja! Sen tietävät kaikki, paitsi...

  Pöyristyttävää on se, kun koulutuslautakunnassa ollaan lapsilta viemässä 228 777€, naapurihuoneessa hyväksytään, samaan aikaan, kivan risteyksen teko 260 000€:lla. Olisiko tuo ollut parempi säästökohde tai, muutama viikko sitten, siunattu 255 000€:n historiikki?

  Teot on kauneinta puhetta ja eräiden vaalipuheet silkkaa paskaa! Nyt tarvitaan todellista Uki-puoluetta tai lapset, vanhukset ja sairaat pistetään tylysti epäonnistuneen eilisen ja nykyisen depression maksajiksi!