Autotehtaan positiiviset uutiset riemastuttivat. Niin yksityisen ihmisen kuin kaupunginkin tilanne parenee rutkasti. Koski kertoi Ylen alueuutisissa tänne rantautuvista uusista yrityksistä - ei yhdestä vaan useasta ja tasoltaan suurimmillaan 100 miljoonan euron investoinnista. Uutiset ovat kautta linjan ainutlaatuisen positiivisia koko maanosaamme ajatellen.

Olemme karralla nousseet Suomen positiivisimmaksi paikkakunnaksi. Nyt Uudellakaupungilla on vetoa ja sen tulevaisuutemme näyttää turvalliselta. Se myös on turvallinen, jos investoinneilla kykenemme lisäämään kaupunkimme vetovoimaa asuinpaikkakuntana. Kuoliaaksi säästäminen on väärä tie, joka johtaa perikatoon. Luovuus ja rohkea investointipolitiikka tekee meistä menestyjiä. Tuolla menestyksellä pistämme taloutemme kuntoon. SE ON AINOA VAIHTOEHTOMME!

Olen muutamat kerrat päässyt hiukan syvällisemmin juttelemaan uuden kaupunginjohtajamme kanssa. Keskustelujen perusteella pidän häntä erittäin sopivana henkilönä kaupunkimme johtoon. Mieheltä löytyy silmää niin säästöille kuin kehittämiselle. Hän siis uskoo ja näkee kaupungillamme olevan tulevaisuudessa edessä muitakin vaihtoehtoja kuin säästämistä - HÄN USKOO LUOVUUTEEN, POSITIIVISUUTEEN JA SITÄ KAUTTA MENESTYKSEEN !

Ensimmäiseksi voisimme pistää Tontonmäen talot huutokaupalla lihoiksi. Nyt Uudellakaupungilla on vetoa, nyt talot käyvät kaupaksi ja saamme uutta väkeä niin Pyhämaahan kuin koko kaupunkiin. Järjestetään jämäkkä, hyvin markkinoitu talojen myyntitapahtuma Tontomäkeen. Tuossa tapahtumassa esittelemme koko kaupungin asunto- ja tonttikijon. Nyt tarvitaan luovuutta ja positiivisuutta, muutenhan raiskaamme Kari Kosken perinnön!