Kaupungissa on käyty erilaisia yhteistyönevotteluja niin Kansalaisopiston, terveyspalveluiden kuten muiden asioiden tiimoilta. Kaikille näillä löytyy yksi yhteinen tekijä: KAUPUNKI HÄVISI NEUVOTTELUISSA. Sadat tuhannet veroeurot valuvat rikastuttamaan aivan muita kuin kaupungin veronmaksajia. Tilanne on hälyttävä ja vaatisi pikaista vaihtoa neuvottelijoihin.

  Kun joku hallintokunta ei hoida leiviskäänsä, hälytetään paikalle konsultti. Konsultti tekee sen työn, josta virkamiehille maksetaan. Osaamattomuus tulee kalliiksi. Me maksamme tästä vuositasolla jopa miljoonia. Mutta johtavatvirkamiehet saavat jatkaa töppäilyä, kun luottamusmiehet siunaavat sokeasti kaiken valmistelun.

 Johtavienvirkamiesten osaamattomuudesta saavat maksaa myös myös heidän alaisensa! Kuulemma taas on jaettu varoituksia. Eräät kauan kaupunkia menestyksellä palvelleet henkilöt ovat henkisesti romahtamispisteessä. Härkäpäisyys, oman lähipiirin hyysäys ja uppinaiskaisuus menevät kaupukilaisten ja kaupungin työntekijöiden edun edelle. Rehtorikin on taas kerran valittu jossain salaisessa kabinetissa. Oliko asialla rähinäremmi miehet, rapaarit, räppärit vai ketkä, sitä en vielä tiedä, mutta ei tämä kovinkaan avointa puuhaa ole! Pöyristyttävän härskiä pelaamista, minä en ainakaan sulata tätä!

  Novida ei maksa kaupungille käypää vuokraa. Tekee tällä vuokra-alennuksella satojentuhansien eurojen tuloksen ja ostelee scanioita ja vastaavia. Kaikki johtuu siitä, ettei kahteen vuoteen ole saatu aikaseksi vuokrasopimusta. Koojii ei jostain kumman syystä pysty sitä tekemään. Kaupunki tarvitsisi kiepeästi näitä lähes mijoonaa euroa, joka kertyisi kohtuullisesta vuokrasta kaupungille! Onko kyseessä jatkettu vahingon teko?

 Jos kaupunkimme johtavatvirkamiehet toimisivat edes välttävästi, emme olisi matkalla kohti kriisikuntaa. Tulevaisuutemme on luottamusmiesten käsissä, virkamiehemme ovat osoittaneet kyvyttömyytensä kaupungin ongelmien edessä!

           KUNPA SAISIMME OPETUKSEMME EDES TÄLLE TASOLLE: