Haluaisin tiedottamisen olevan reilua ja tasapuolista! Olisi tosi mukavaa, jos asiat edes pyrittäisiin kertomaan, kuten todellisuudessa on tapahtunut. Tätä minä kuulutan. Jos asiat tuotaisiin vilpittömästi esiin, ei tälläisia blogeja tarvittaisi. Mikäli läpyskämme uutisoisi asiat tyyliikkäästi, ei näillä blogeilla olisi tilausta, ihmiset löytäisivät totuuden lehdestä!

  Viime aikoina on keskusteltu niin asioista kuin niistä tiedottamisesta. Molemmissa on melkoisesti kehitettävää. Otetaan esimerkiksi joulupöytä-episodi. Lehti kirjoitti museoon tulleesta puhelunryöpystä, paheksunta vyörystä ja miltei provokaatiosta. Kun totuus oli se, että soittoja museoon tuli vain yksi ainoa, voi väittää uutisioinnin motiivien löytyvän tasapuolisen tiedottamisen ulkopuolelta.

  Samaan tyyliin on törmätty usein ja useat tahot epäilevät lehden vaikuttimia. Se on selvää etteivät vaikuttimet ole yleviä, koska joulupöytä-tyyli jatkuu ja jatkuu. Tämä on faktaa eikä mielipide. Esimerkki: Jos sanon paloauton olevan punainen, se on fakta. Jos sanon pitäväni sinistä prempana paloautojen värinä, se on mielipide.

  Tähän blogiin ovat olleet tervetulleita ulkopuoliset, nimettömät kommentit. Ainoastaan muiden henkilöiden liiaan rankkaan arvosteluun tai henkilökohtaisuuksiin menoon olen puuttunut. Kommentit ja keskustelu ovat tämän blogin suola ja ilman niitä koko palsta jäisi valjuksi yksin puheluksi! Kiitänkin kommentoijia niin kärkevyydestä kuin jakamastanne tiedosta!

  Nimetön blogi on osoitus pelkuruudesta ja raukkamaisuudesta. Sopii hyvin paikalliseen toimitusperinteeseen. Eikö tätä anonyymian rustailua ole riittämiin lehdissä. Tämä oli mielipide!

  Palataan virkamiehiin, ajan kanssa, myöhemmin. Sen sanon, että olen useimpien kanssaan jonkinlaisissa ja riittävissä puheväleissä, joidenkin kanssa välini ovat jopa hyvät! Olen aktiivisesti pyrkinyt heihin tutustumaan. Tiedän, miltä työttömyys ja sen seuraukset tuntuvat, siksi en ole potkimassa virkamiehiä kilometritehtaalle!