Kaupungin varat ovat todella rajalliset. Tätä toitotettiin kaupunginjohdon puolesta koko alkuvuosi. Nyt on säästöt runnottu läpi, lapset, vanhukset ja sairaat maksumiehinä ja mitä tehdään? Käytetään rahoja johonkin eliitin risteilyyn. Minusta se on, tässä tilanteessa, väärin

  Kyse on arvovalinnoista. Jos vaalien edellä sanoisi asettavansa elitiin pippalot perustarpeiden edelle, kuinkahan kävisi? Tulisiko äänivyöry!

  Mitään nimilistaa en aio tuoda julki risteilylle lähtijöistä. Lähtijät ovat  aikuisia ihmisiä, ketkä tietävät mitä tekevät. Olen oman mielipiteeni asiasta esittänyt. Esitin sen niin, että saisin asian tiimoilta keskustelua ja se onnistui!

   En yleensäkään käy missään isommissa pippaloissa, korkeintain teatterissa, jääkiekko- ja jalkapallo-otteluissa. Merefesteillä olen tavannut käydä ja niin teen nytkin. Meinasin piipahtaa oikein VIP-teltassa(maksullinen).

   Minusta on hienoa saada kommentteja ja käydä keskustelua. Kunnioitan erimieltä olevia kanssaeläjiä. Haluaisin keskustelun pysyvän asiassa. On todella masentavaa, kun joukkoon eksyy alatyylisiä letkautuksia, uhkauksia ja lähipiirini perusteetonta solvausta! Pitkästä aikaa olen joutunut poistamaan, todella törkeitä kommentteja.

   En hae itselleni ystäviä tai tyrkytä mielipiteitäni totuutena! Valtuutettuna haluan tietoa ja kommentteja, jotta voin asettaa asiat oikeaan arvojärjestykseen. Siksi korostan erilaisten näkemysten merkitystä. Myös kuntalaisen on hyvä päästä seuraamaan ja osallistumaan avoimeen keskusteluun ja seuraamaan valtuutettujen mielen liikahtelua!

 Keskustelu saa luonnollisesti olla "viihteellistä", mutta ei alatyylistä tai toista loukkaavaa. Kiitän Teitä ja toivon, että jatkamme tältä pohjalta!