Aina vaalien alla eräät tahot hehkuttavat taistelevansa perusarvojen puolesta! Ensimmäisinä perusarvoina pidetään lasten, vanhusten sekä sairaiden asioista huolehtimista. Nähdäkseni mainittujen ongelmien hoitamiseksi luotiin koko kuntajärjestelmä!

   Nyt vaaleista on vierinyt jokunen kuukausi. Mitä on tehty ns. perusarvojen eteen, siltä suunnalta, ketkä uhosivat niitä puolustavansa? Eipä inahdustakaan ole kuulunut lasten, vanhusten tai sairaiden puolustamiseksi. Perusarvot muuttuivat muutamassa kuukaudessa historiikiksi ja postimerkiksi.

  Nyt pitäisi suunnitella Uusikaupunki 400-vuotta postimerkkiä. Nyt noihin synttäreihin on aikaa muutama vuosi, juuri siksi ei mielestäni kannata hötkyillä. Nimittäin sama porukka, kuten historia opettaa, saatta innostua liittämään kaupunkimme Raumaan. Eikö tuolloin ole noloa, jos Uudenkaupungin 400-vuotisjuhlapäivänä ei kaupungistamme ole jäljellä muuta kuin postimerkki!

  Ajatekaapa tärkeysjärjestystä historiikki/seurojen perusavustukset! Urheiluseuroille annetaan vuodessa perusavustusta 25 000€. Pisteytyksellä nämä rahat jaetaan lähes parille tuhannelle lapselle! Nyt ollaan upottamassa alveineen 215 940€ yhteen kirjaan eikä tässä ole edes painokuluja! Onko kirja niin arvokas, että se saa maksaa lähes kymmenen vuoden perusavustukset? Mielestäni seurojen tekemä työ ajaa kirkaasti kirjan ohi!