Muutama viikko sitten järjestettiin Uudessakaupungissa erittäin onnistunut tapahtuma. Ympäri Suomea saapuneet vip-vieraat tulivat tutustumaan tilaisuuden järjestäjän tarjontaan. Näin myytiin 2 000 teatterilippua. Samoin vieraspaikkakuntalaisia tuo tänne koripallo, jääkiekko, salibandy, museo jne. jne. Nämä toimijat tuovat vuosittain paikkakunnallemme kymmeniätuhansia vieraita. Nämä vieraat kustantavat itse matkansa tänne, he syövät täällä, ostavat matkamuistoja täältä ja kenties yöpyvätkin täällä.

Elinkeinopuolemme voisi houkutella tänne tv:ssä esillä olevia ketjuja, kun niiden mainos näkyisi joka kodissa, tulisivat maakuntamme ihmiset lähimpään paikkaan eli tänne tekemään ostoksiaan. Eivät suuret ketjut omia yrityksiämme tapa, päinvastoin tuovat niille lisää elinvoimaa uusien asiakkaiden muodossa. Rohkeuvella ja oman ossoomisemme maksimoimisella ja yhteistyöllä nostamme kaupunkimme kasvuuuuu.

Mikään ei ole ikävämpi henkilökohtainen uutinen kuin tieto syövästä! Eikä mikään ole positiivisempi henkilökohtainen uutinen kuin tieto syövän voittamisesta!  Syöpä ja muut ongemat täytyy todeta tarkastella ja vasta sitten se vopidaan voittaa. Tämä osoittaa, ettei ikäviä asioita saada kuntoon vaikenemalla, silloin niistä tulee entistä vaikeampia ja jopa kuolettavia. Todellista positiivisuutta on ongelmien esiin nosto ja kuntoon saattaminen. Tähän meiltä löytyy niin osaaminen kuin puitteet!

LISSÖÖ: http://jaavaat666.blogspot.fi/2013/04/uudessakaupungissa-osataan.html