Istuskelin eräänä menneenä iltana katsellen jääkiekkoa, kun koputus sai minut säpsähtämään. Oven takana luurasi siistin näköinen nuorimies. Hänellä oli kuulemma asiaa, joten päästin miehen peremmälle. Kuvittelin tyyppiä urheilulliseksi, pyöräileväksi mormooniksi(lat.bikeussporttusmormoonus). Vaan eipä ollut minkään kaliperin uskovainen, miehen asia oli konkreettinen: Hän halusi vessaan!

  Menköön, kun on kerran sisälle päässyt tuumin ja osoitin klosetin ovea. Ryhdyin katsomaan jääkiekkoa ja miltei unohdin nuorukaisen. Yhtä äkkiä vessasta alkoi kuulua hirvittävää huutoa ja kolinaa, oli kuin koko taloa olisi hävitetty. Syöksyin klosetin ovelle. Onneksi sen lukko on jo vuosia odottanut pikaista korjaustani, siksi pääsin heti sisään ja mitä näin: Jätkä kieri, pyöri, kuolasi, korahteli ja väänteli lattialla. Sotkien ja potkien se särki sekä sotki kylpyhuonetta, muuttuipa siinä pikku hiljaa myös ns. ilta ihmissudekksi(lat.kvällusvulppeshumanus). Sanoin tyypille, että olisi parempi siivota ja häipyä ennenkuin vaimo saapuu, hän suuttuu hirvittävästi moisesta sekamelskasta. Äijä lupasi ainoastaan häipyä, mutta kertoi muuttumisen vievän vielä muutaman minuutin.

  Kirosin mielessäni hirvittävää siivoa tai lähinnä sitä, että joutuisin itse jäljet siivoamaan. Ihmissusi pahoitteli häiriötä rynnäten vauhdilla ulos. Vaimo saapui juuri kauppakasseineen sisään ja miltei törmäsi vieraaseemme. Hän hiukan katseli karvaisen otuksen selkää ja pikaista poistumista metsään, tempasi äkkiä aseen(Baikal 900GD) oven yläpuolelta ja lojautti molemmat piiputtyhjäksi. Senkin mattovaras, tuo uusi karvalankamattomme takaisin!: huusi vaimoni otuksen perään. Eihän se ihmissusi niihin tavallisiin hauleihin pysähtynyt, häipyi vaan arnmottomasti kiroten metsän synkkään syliin.

  Minä sain sapiskat sotkuisesta klosetista. Ei paljoa uskottu ihmissuden vierailuun, minut ainoastaan haukuttiin sotkijoiden keisariksi. Eniten koko hommassa harmitti kuitenkin se, että jäi näkemättä KalPan maalivahdin Järvisen tekemä historiallinen maali Lukon verkkoon.! Jottei näin jatkossa tapahtuisi, olen alkanut säästämään ketunrautoihin, sellaisiin hopeisiin! Täytyy vielä sanoa, jotta olin heti kaverin saapuessa varma, että jotain hirveää tulee tapahtumaan: kaveri käveli vähän niin kuin demarit!