Eikös se ole niin, jotta virkamiehet toteuttavat luottamusmiesten päätöksiä. Siis, jos paikalla on korkeinta virkamiesjohtoa ja korkeinta luottamusmiesjohtoa, on paikalla päättäjät ja toteuttajat! Tälläisessa tilanteessa vastuuhenkilö lienee selvä eli hän on luottamusmies. Lukekaapa asiasta enemmän Uuden.., ei anteeksi eihän sieltä löydy tällaisia. Siis menkää Aluesanomien pääkirjoitukseen ja pohtikaa itse.

  Nyt jeesustellaan siitä, mitä saa muuttaa ja kuka saa muuttaa. On korjattu virhe, onko virheen tekijää nuhdeltu tästä? Eikö nuhtelun täydy tapahtua, kun virhe on tehty? Eikö edes virheentekijälle pidä kertoa hänen mokastaan? Eikö edes päättäjiille pidä kertoa, minkälainen virhe tapahtui ja mitä jouduttiin oikaisemaan?

  Jos olisi ollut tietoa, jos tämäkin olisi kerrottu ajallaan, olisiko syntynyt oikeusjuttua? Jos asioista kerrottaisiiin ajallaan, lisäisikö se luottamusta? Kuinka paljon tällaisia oikaistuja päätöksiä kaupungistamme löytyy?Siis: MIKSEI ASIOISTA VOI TIEDOTTAA AVOIMESTI?  

   Entä polttoaineen hankinta? Miksi jotkut ovat sitä mieltä, että emme voi itse kilpailuttaa sitä, mistä kaupunki kuntalaisten maksamilla veroilla ostaa kaupungin polttoaineet? Onneksi: Ruoranen, Vahtera, Varppe, Forss(vas.), Nevavuori ja Tähtinen olivat kilpailutuksen kannalla! Jos nyt kilpailuttamalla saadaan kaupungille edullisemmin polttoainetta,  voi perustellusti kysyä:Kuka toimii kaupunkilaisten etujen mukaisesti ja mitkä ovat toisin toimijoiden motiivit?

   Polttoaineiden kilpailutuksesta sulkisin itse kylmätasemat pois! Niiden suosiminen ei palvele kuntalaisia, koska ne olemassa olollaan vievät toimintaedellytykset työllistäviltä palveluasemilta. Tämä pitäisi myös yksittäisen kuntalaisen huomioida hänen valitessaan tankkauspaikkaa. Kohta täällä saa bensaa ja dieseliä, mutta pyyhkijänsulat sun muut autoiluvermeet saa hakea iltaisin ja viikonloppuisi Turusta. Kylmälläasemalla tankkaus ei ole säästöä pitkässä juoksussa!

   Mistä löytyvät maailman pienimmät miehet? -He piilottelevat metri viisikymmentä senttisen, korjaan...siis lähes metri kuusikymmentä senttisen naisen selän takana!