Kokoomuslainen hallintokunnanjohtaja saa palkankorotuksen ja demoni pääsee saman hallintokunnan päälliköksi. Siinä sivussa kokoomuslainen rehtori saa mojovan palkankorotuksen ja toinen kokoomuslainen pääsee rakennusmestariksi. Entä keskustalaiset, eikö ne saa mitään? No saavathan he yhtenäiskoulun ja tehdä tornitalonkirkonkylään.

  Kaikki antaa jostain hiukan periksi. Kyläkoulut lopetetaan vaikka muodon vuoksi niitä vastustettiin. Mitäs lapsista, joutavat heti aamusta bussiin istumaan. Varhaiskasvatus siirretään vaikka sitä vasta muutama kuukausi sitten vastustettiin kaikin konstein. Ikävät totuudenpuhujat hiljennetään, niiden juttuja ei vaan lueta.

  Voiko tämä onnistua meillä? No ei koskaan. Teillähän Kokoomus ei jätä kaveria, kaikki muut kyllä, vai? Teillä Demonit on rohkeita peruspalvelujen puolustajia tai ainakin niitä puolustetaan, keiden pitäisi johtaa peruspalvelujen tekemistä, vai? Teillä Keskusta pettää aina ja kaikki, ei nyt sentään kaikkia, ainoastaan äänestäjät, vai? Onneksi teillä ei kähmitä ei sumplita vaan ollaan avoimia ja aina rehdisti virkamiehen asialla, vai? Siksi teillä on kaikki niin hyvin! Entä makeanvedenaltaan korvaukset, miksei niistä puhuta??? -Kato pikku summa, teillä on kaikki gliffasti! VAI?

                   TULKOON VAPAUTTAVA KESKIYÖN VALKEUS: