Katselin pihaani ja varmaankin sinä on paljon petrattavaa, jos tavoitelisi  alan visuaalista huippua.  Puutarhani satotarjonta on ollut laajaa: artisokka(myyrät söi), massi(peurat söi), ruusukaali(jänikset söi), perunat(halla vei), tomaatit(ohikulja vei), minttu(kissa istui tohjoksi), kurpitsa(etana legioona söi sen ja muutakin), mansikat(räkätit söi) jne. Kun tuota kakkea muistelee, antaa helposti ruohonkin kasvaa, jospa joku söisi senkin.

  Puutarhasta löytyy myös kirsikkapuita ja pähkinäpensaita, nämäkin satoisia. Joskin kirsikat ovat niin happamia etteivät ne kelpaa millekkään otuksille. Kerran pistin yhden kirsikan housujeni taskuun, se syöpyi vartissa aina reisiluuhun saakka. Pähkinät taasen ovat todella maukkaita, mutta sato on yleensä jäänyt alta viiteen pähkinään. Eli eipä tältäkään sektorilta löydy onnistumisia puutarhainpiraation herättäjäksi.

   Sensijaan luomuttunut puutarhan nurkka tarjoaa historiallisen spektaakelin: Vatut on kuin Saksa ja Herukat taasen Neuvostoliitto. Siinä välissä on mansikkamaa eli Puola. Aluksi vatut ja herukat hyökkäävät valtaamaan elintilaa mansikoilta. Kun mansikkamaa on vallattu, käyvät vatut ja herukat toistensa kimppuun. Tätä taistelua jatkuu aina siihen asti, kunnes paikalle tulee USA, joka lopettaa niin vattujen kuin herukoiden taistelun! Ai, mikä on tämä USA? Se on tietenkin talvi, joka tuhoaa kaiken!

                                       !KESÄKELIÄ KAIKILLE!

                                         p.s sinulle kanssa!