Puoluesihteeri Ossi Sandvik

Olen jo jonkun aikaa sitten ilmoittanut, että en halua olla missään tekemisissä kieroilua ja kähmimistä sekä oman puolueenne vastaista toimintaa tukevan puolueenne kanssa. Mielestäni toin näkökantani varsin ymmärrettävästi esiin. Mutta ilmeisesti teillä ymmärtäminen on yhtä vaikeata kuin totuuden ja rehellisyyden kunnioittaminen.

Toivon teidän jatkavan kähmintäänne ja ns. vanhojen puolueiden syyttämisen siitä, mitä itse vielä enemmän teette; Mutta tehkää ilman, että sotkette minua niljakkaaseen kansan narutus puolueeseenne. Siis pyydän, että nimeni ja kuvani poistetaan kaikista synkkään puolueeseenne liittyvästä tiedottamisesta ja nettisivuiltanne.

Toivon, että puoluesihteeri kykenisi edes tämän kerran hoitamaan jonkun asian kuntoon. Sen jälkeen saatte minun puolestani jatkaa kaikessa rauhassa niljakasta kähmintäänne ja kansan härskiä sumuttamista. Väkipako puolueestanne on alkanut ja pohtikaapa tahollanne sen syytä. Te väititte olevanne vaihtoehto vanhalle  sulle ja  mulle, mutta vähät kansasta -politiikalle. Totuus on paljastunut ja puolueenne on kuin saatanan saastuttama sielu vailla manaajaa. Siksi oikeamieliset ja kansan parasta haluavat jättävät teidän pahuuden laivanne ajelehtimaan kohti helvetin tulimerta.

Hyvästi:
Java Valkonen!