Lehdistömme tyyli ihmetyttää suuresti. Julkaisumme tuovat kaupunginjohtajan ja hallituksenpuheenjohtajan mielipteet esille kuin äänessä olisi Jumala tai vähintään paavi. Kyseessä on poikien henkilökohtaiset mielipteet, ei enempää ei vähempää! Silti heitä hehkutetaan kuin puoluepamppuja DDR:n mediassa.

  Kaupunginjohtaja miltei uhkailee koulutuslautakuntaa, jos tämä ei alistu juustohöyläleikkaukseen. Millä eväillä moinen juttu julkaistaan? Kaupunginjohtajalla ei ole mitään päätösvaltaa kaupungin säästöjen suhteen. Hän saa esitellä ja ehdotella, mutta ei häntä pidä millekkään korkeimman päättäjän jalustalle nostaa!

  Entä hallituksen poheenjohtaja. Hänen yksimielisyydelleen nauravat jo omatkin. Koulutuslautakunnassa kävi selväksi, että hallituksen juustohöylälinja ei nauti edes hallituksen sisällä luottamusta! Tuskinpa vasemmisto, keskusta ja perussuomalaiset alistuvat, koulujen osalta, moiseen juustohöylään! Jos näin kävisi, olisi se vuosisadan härskein vaalilupausten syöminen.

  Siis puhuessaan yhtenäisyydestä, pitäisi hallituksen puheenjohtajan ja kaupunginjohtajan korostaa yksinäisyyttään, he ovat mielipiteineen vähemmistössä. Koulutuslautakunnasta kukaan ei tukenut hallituuksen linjaa, ainoastaan lautakunnan pj. yritti aluksi sönköttää jotain, mutta siihen hänenkin nynnyilynsä jäi!

  Luulisi kaupunginjohtajan kunnioittavan kuntalaisia, jos ei muuten niin edes tienestiensä vuoksi noin 90 000€/vuosi. Nämä hynät tulevat kuntalaisten maksamista veroista, joten kannattaisi kuunnella maksajaa! Eikö tämä olisi, sitä teidän ihannoiman, markkinatalouden mukaista toimintaa!

  Ukin Uutiset kepitti jälleen printtimedian tuomalla kaatopaikan ongelmat julki! Käykääpäs katsomassa Peteksen tiellä kilvan lentäviä tuhansia muovipusseja. Ennakoiko tämä rottien hyökkäystä hiilineutraaliin Uuteenkaupunkiin!