Monelta ongelmalta ja eipäs juupas -tilanteelta selvitään, mikäli valtuuston ja lautakuntien kokoukset tallenetaan. Laitilassa on hyvä systeemi valtuuston televisioinnin osalta, siitä voisimme ottaa oppia, kuten Laitilan talouden pidosta, elinkeinopolitiikasta, kaatopaikan hoidosta kuten muistakin ko. kaupungin toimista. Narsismi nurkkaan ja ottamaaan oppia osaajilta!

  Parhaillani olen joutunut katsomaan erään kokouksen kulkua dvd-levyltä ja verrannut sitä pöytäkirjaan. Levyllä näkyvät ja kuuluvat tapahtumat eivät aukea pöytäkirjatekstistä. Kun väärät pöytäkirjaan perustavat tiedot leviävät kaupunkimme ulkopuolelle ratkaisemaan suuria asioita, voi taltioinnin jatkamista pitää välttämättömänä.

  Myös koulutuslautakunnan armoton hässäkkä olisi vältetty, mikäli puheet olisi voitu kuunnella uudelleen. Nyt vähemmistö jyräsi enemmistön ja lukutaitoisten tietämä totus hävisi. Toimintaa voisi perustella jopa avoimmuudella. Samalla kansakin saisi viihdettä koteihinsa ja tietäisi mitä kukin on tokaissut!

              ELETÄÄN IHMISIKSI KESKENÄMME TAHOILLAMME!