Katsoessani tämän päivän politikkoja ja heidän touhujaan nousee mieleeni eilispäivän edesmenneet veteraanit. Suoraselkäisyys, rehellisyys ja lähimmäisen arvostus yhdistivät eri laitojen vaikuttajia: Aarne Saarinen, Virolainen, Rihtniemi ja Veikko Vennamo. He pitivät, mitä sanoivat ja tekivät, mitä lupasivat!

   Veikko Vennamon legendaariset sanonnat: Pulinat pois, kansa on puhunut! Kyllä kansa tietää!Rötösherrat kiikkiin! Seteliselkärankaiset! Pelin politiikka! Näiden sanontojen taakse kehkeytyy yksi sana: REHELLISYYS! Vennamo pisti aina KANSAN kaiken edelle. Hän ei hyväksynyt edes omassa puolueessaan kähmintää. Kun omat alkoivat hamuta liikaa, totesi Veikko: Pulinat pois, kansa on puhunut!

    PerusSuomalaisten ajatusmaailma nojaa kaikella voimallaan Veikko Vennamon oppeihin: rehellisyyteen ja kansan antamien äänien kunnioittamiseen. Juuri näiden syiden vuoksi, olen ollut PerusSuomalaisten listoilla ! Nyt on aika ottaa seuraava askel ja liittyä puolueeseen ja yrittää omalla vähäisellä osallaan viedä eteenpäin Veikko Vennamon sanomaa: Rehellisyyttä ja unhdetetun kansan puolustamista.

   Kähmijä jahtiin siis lähdetään, niitä kuulemma piilee aivan lähinurkissa!