Nyt kaupungin virallinen uutisoija teki uutistorson siitä, mitä möläyteltiin vahingossa valtuustossa, kirkonrappusilla sekä blogeissa. Verratkaa lauantaista uutista Olli Haapalan vastaaviin. Haapala käytti runsaasti aikaa uutiseen ja valotti melkoisesti soijan taustoja aina geenimuunteluun asti. MIttavaa toimitustyötä, mutta minkä Haapala unohti?

  Haapala unohti ylistää paikallista globaalinkaupan huippuosaajaa. Senkö takia hän sai vastaanottaa uhkauksia? Vai pedattiinko uutista palkkioksi propakandakoneiston palveluista? Vai oliko homma salattava, kun joku erehtyi vahingossa sanomaan tätä ERITTÄIN SALAISEKSI.

  Jos joku tekee sadanmiljoonan euron sijoituksen, hän varmaan laskee tarkasti, missä se tuottaa eniten ja missä ajassa rahat tulevat takaisin. Busines on sitä, että maksimoidaan viimeisen viivan alle jäävä postiivinen luku. Ei siinä paina mitään se, kertooko joku asian päivän tai pari myöhemmin. Eikä sekään paina mitään kuka uutisen kertoo! Joka tällaista väittää, voisi laajentaa maailman kuvaansa yli Orivon ja Vehmaan välin.

  Naurettava soppa saatiin aikaan äärettömän postiivisella uutisella! Kerrankin kaupungissamme joku  piti kutinsa! Kerrankin kaupunki ei rakentanut hallia! Kerrankin kaupunki ei perustanut yhtiötä. Kaikki näytti hyvältä, mutta väärä ihminen julkaisi asian; oliko tämä hässäkkä sen väärtti?

p.s Kaupunki on jo satsaamassa hankkeeseen reilut 800 000€, Senhän Betorantien urakka tulee maksamaan. Tämäkin, siis tämäkin raha väännettiin valtuustolta vippaskonstein!