On kaksi lautakuntaa. Ensimmäisessä kinkkisetkin asiat hoidetaan tyylikkäästi hyvässä hengessä, kun toisessa kiihtymistilanteita suorastaan tarkoituksella synnytetään pitkin kokouksia. Tällöin tietenkin peejii on valtavassa roolissa: Jos hän ei anna puheenvuoroja heille keiden pelkää olevan kanssaan eri mieltä, jos hänellä ei ole minkäänlaisia sosiaalisia taitoja, jos hänen sytytyslankansa on lyhyt, jos hän haukkuu läsnäolijoita, jos hänen itsetuntonsa on nolla, jos hän ei välitä demokratiasta tuon taivaallista, jos hän ei suostu minkäänlaiseen keskusteluun, jos hän toimii muiden käskyläisenä, ei kokouksista voi tulla muuta kuin ikäviä jälkikaikuja ja mediatapahtumia.

 Ensimmäisessä lautakunnassa peejii tutustuttaa jäsenet toisiinsa. Lautakunta käy yhdessä erilaisissa paikoissa Hänen ei tarvitse korostaa asemaansa, koska hän on luonnostaan johtaja. Peejii saa kokouksiin hyvän ilmapiirin ja osoittaa arvostavansa kaikkia lautakunnanjäseniä. Tarpeen tullen peejii on tiukka ja ennen kaikkea estää napakasti puheenvuorojen karkaamisen käsiteltävästä aiheesta.

 Kaiken kanssakäymisen onnistumisen paras tae on se, että ihmiset tuntevat toisensa. Tämän jälkeen he suhtautuvat toisiinsa toisiinsa kuin tutut konsanaan eli kunnioittavat toistensa mielipiteitä ja persoonaa. Tältä pohjalta voidaan ratkaista hankaliakin erimielisyyksiä. Myös demokratian kunnioitus on kokouksissa merkittävässä roolissa. Jos peejii ei kunnioita demokratiaa ja sen sääntöjä, ei lautakuntalaisetkaan kunnioita peejiitä.

 Kun onnettoman peejiin rinnalle pistetään härkäpäinen ja huonoa itsetuntoa kantava virkamies, syntyy tästä symbioosista kaaos. Jos syntynyt äärimmäisen ärsyttävä kaaos on kaikkien tiedossa, luulisi löytyvän halua kaaoksen korjaukseen. Mutta eipä löydy. Asioista puhutaan ja jaaritellaan, mutta vika on ja pysyy.

 Vian aiheuttajan päästessä asemaansa poliittisen pelin ja vippaskonstien avulla, luulisi ongelman korjaamisen olevan helppoa. Isosta puolueesta löytyy parempia vaihtoehtoja tunarin tilalle. Kannattaako edes ongelman aiheuttajan oman puolueen katsoa moista töppöilijää. Vaalithan ovat reilun vuoden päästä ja töppöilijä saattaa tempauksillaan töppöillä kyvykkäiden puolueenjäsenten paikat

                   PITÄISIKÖHÄN JOSSAIN VALTAA KUMOTA?