Kaupunginhallitus koostuu varsin iäkkäistä ihmisistä. Näitä elämän veteraaneja on pidetty jopa yli-ikäisinä. Myös minulle on kritisoitu kasvokkain ko. asiaa. Minusta asiassa ei ole poletimisoimista. Vaalit pidettiin rehdisti, kansa äänesti kuten äänesti ja lähes puolet jätti äänestämättä. Kaupunginhallitus on suoraa seurausta vaaleista.

  Itsekin kuulun ehtoopuolen vaeltajiin, mutta en silti ole kiinnittänyt ajatuksiani ainoastaan kaltaisteni, elämän raakkien, ongelmiin. Haluan puolustaa siinä lapsia kuin vanhuksia sekä sairaita. Lapsien ja nuorten tulevaisuus on mielestäni turvattava siinä kuin vanhustenkin, enkä usko kaupunginhaltiuksen ikä-ihmistenkään ajattelvan toisin. Iän tai sen puutteen sijaan tärkeintä on ihmisen henkilökohtainen kokemuspohja ja arvomaailma,  mielestäni ne ratkaisevat  sopivuuden päättämään niin imeväisten kuin veteraanien tulevaisuudesta.

  Ei siis tuomita hätiköiden kaupunginhallitusta. Katsotaan ensin, mitä sieltä lähetetään valtuuston siunattavaksi. Uskon hallituksen toiminnan olevan jatkossa todella mielenkiintoista. Monenmoista väkeä mahtuu joukkoon Dollari-Forssista aina Rainer Tähtiseen. Riskeerataanko miljoonia euroja jatkossakin yrityselämään,  hyväksyen samalla mahdollisiksi maksumiehiksi lapset, vanhukset ja sairaat. Mutta ei housuta, katsotaan ja tuomitaan, jos syytä on ja kiitetään, kun aika on. Astummeko tällä kaudella todelliseen kamikaze-politiikkaan? Sen aika näyttää!