Enää ei liene syytä isommin alustella pöytäkirjan allekirjoitushässäkkää. Nyt se siirtyy  koohoohon, jossa istuu episoodin myös kokouksessa nähnyt koohoonjäsen. Hänhän toimii lautakunnassa laillisuutta ja koohoon linjauksia valvovana persoonana. Siis näiltä osin koohoon jäsen on kuin tuomari.

   Koko episoodia on käsitelty siinä määrin julkisuudessa. että kaikki tietävät kuinka asiasta puhuttiin kokouksessa ja pitikö se yhtä pöytäkirjan kanssa. Tiistain Unelma Sadudussa oli tarina, jossa jopa vaadittiin, asiaan liittyvän, kirjatun virheen hyväksymistä pöytäkirjaan. Tämä ihmeellisyys siitäkin huolimatta vaikka koojii totesi tapahtuman selkeäksi virheeksi. Millään ei ole väliä, kun Utopia Sanomissa levitellään valheita. Pitäähän  reppanarehtoreille järjestää töitä vaikka jouduttaisiin avaamaan pandoranlipas!

  Koohoossa putkahahtavat esiin myös puolueiden sisäiset jännitteet. Hyväksyvätkö koohoon jäsenet selkeän valheen vai palautetaanko asia lautakuntaan? Jos asiaa ei palauteta hallituksesta, nousee viimeistä edellisessä lautakunnan kokouksessa tapahtunut enemmistön esityksen hylkäys uuteen valoon.

  Koska lautakunnan jäsenille kerrottiin, Kuntaliiton juristin suulla, esitystä tehneiden olleen pykälien mukaisesti liikkeelle, ei voitane sokeasti uskoa johonkin virkamiehen, päin vastaiseen, tulkintaan. Näinpä asia viedään Hallinto-oikeuteen, jotta saadaan selvyys edes yhdestä asiasta. Kyseessä on kaikkien etu, jotta moiset spekuloinnit saadaan, totuuden avulla, loppumaan!

                         ONKOHAN JOLLAIN PAHAT MIELESSÄ?