Kaksi kuntaa lyö hynttyyt yhteen, jos lyö. Syyn liitokseen löytää molempien taloudesta. Kummankaan talous ei ole häävi eli kummassakaan ei osta pitää huolta taloudesta. Jos edes toisessa osattaisiin, niin liitokselle löytyisi perusteet. Nyt ollaan kuin kaksi laiskaa rapajuoppoa, keiltä viina on vähissä. Vaikka kuinka ryyppäävät yhdessä, se viina vaan loppu. Viina loppuu vaikka valtiolta saisi uudet hienot ryyppylasit!

  Toinen kunnista yritti etsiä rahoittajaa ryyppäämiseen, vaan eipä löytynyt rahoittajaa. Nyt juopot lyövät hommat yhteen, kun heitä ei muualla ymmärretä. He tekevät niin vaikka tietävät, ettei kännissä hosumisesta tule kuin hirveä krapula! Jokainen, normaalilla järjellä varustettu, ihminen kyseenalaistaa liitoksen. Hyödyt löytyvät harvojen palkankorotuksista( virkamiesten palkat yhtenäistetään) ja uudistuneesta vallanjaosta(syntyy selkeästi ja pysyvästi oikeistoenemmistöinen kunta).

   Jos kunnat ovat köyhiä, siis surkean köyhiä, eikö ensin pitäisi selvittää syyt kurjuuteen. Kun tämä tiedetään, voidaan aloittaa rakenteiden inhimillinen korjaus ja tehostus. Nyt betonoidaan rakenteet ja vääristymä jatkaa vahvaa kurjistumista. Jos nyt ollaan keppikerjäläisiä, tulevaisuudessa olemme kepittömiä kerjäläisiä. Jäämme sidoksen vangiksi, vain tuurilla saattaa tapahtua muutosta parempaan(sopiva ihminen jää eläkkelle).

   Kuntaliitokseen ajaminen ihmetyttää suuresti. Ensinnäkin se askettinen tietomäärä, mikä meidän neuvottelijoilla oli(ryhmän jäsen joutui julkisessa tilaisuudessa naurunaleiseksi). Nyt on heppulieväillä lähdetty painimaan ison asian kanssa, tuhomaan satoja vuosia vanhojen kuntien itsemääräämisoikeutta ja estämään historian syntyminen kahdessa vanhassa kunnassa.. Tälläisia päätöksiä ei koskaan saisi antaa minkään onnetoman joukkion valmisteltavaksi!

   Miksi jotkut äänestävät, kuntaliitoksen hyväksyessään, oman ajatussuuntansa ikuiseen vähemmistöön. Kaikki heidän tekemä poliittinen työ ajetaan alas ja rakennetaan uuden arvomaailman mukaiseksi. Kuka käskee näitä oman arvomaiilman alasajajia? Tuskin he kuntaliitosta kannattaisivat, jos edes hitusen antaisivat asialle ajatusta!

   Kaikkein pahimmalta tuntuu pienemmän kunnan kohtalo. Sieltä häviää lähi vuosina kaikki. Jos isomman kunnan väki ei välitä omista syrjäseuduistaan, kuinka se voisi tai viitsisi huolehtia uusistakaan kulmakunnista. Tuleekin mieleen pedofiili, joka houkuttelee luokseen lasta karamellipussia heilutellen. Muistakaa, pienen kunnan asukkaat, tästä ei hyvää seuraa ja muistakaa: Tuo karamellipussi on tyhjä!

                                                       VIINASSA ON TOTUUS!