Tänään oli se päivä, kun viimeinkin pikku-fiatillinen väkeä kokoontui Kalannissa. Paikalliset persut kokoustivat perinteisen kevätsessionsa. Joni Lohimies vei kokoukseen Tähtisen ja minun jäsenhakemuksen. Olemme puolueenjäseniä vaan ei kuuluta mihinkään osastoon. Aktiivisesti olemme itseämme paikalliseen osastoon tyrkyttäneet ja tänään piti tulla hyväksyntä...

   Niinpä vaan kävi, ettei meitä kelpuutettu ko. osaston jäseniksi. Emme osaa käyttäytyä ja jopa puolueen korkeinjohto on hyväksymistämme vastaan. Uskokoon kuka viitsii! Se vaan on niin, että pikku-Fiat on täynnä.

  Aluksi allekirjoittanutta syytettiin demariksi, sitten kenties miksi ja nyt kaikkien sopimisten jälkeen tuli tyly:NJET. Jos olisime Tähtisen kanssa kähmineet, pettäneet, kukkoilleet tms., kohtelun ymmärtäisi. Olemme selkeästi puolustaneet, säästökaavailujen kohteeksi valittuja, lapsia. Sen olemme tehneet itsemme täysillä peliin laittaen ja tässä palkinto: PASKAT SILMILLE!

  Jos ajoimme asioita väärin, miksei siitä kerrottu meille, aikaa on ollut vaikka kuinka? Vai olemmeko väärällä puolella puolustaessamme lapsia? Tämänkin olisi voinut kertoa, jos suhtaudumme lapsiin väärin eli toisin kuin täkäläiset persut aikaisemmin. Eikä tätäkään kielteistä päätöstä ilmoittanut pj. tai sihteeri vaan Joni Lohimies!

  Arvostan runsaasti Kari Aaltoa, Joni Lohimiestä,Seppo Maikolaa, Mika Mäkirantaa ja Rainer Tähtistä. Heidän kanssa on istuttu tunteja ja annettu toisillemme paljon. Yhdessä sovittuja asioita olemme ajaneet valtuustossa ja lautakunnissa. Mielelläni jatkan jatkossakin tätä yhteistyötä, mutta en väkisin!

  Aion pysyä PerrusSuomalaisten jäsenenä, koska kunnioitan samoja arvoja. Ehkä EU-vaaliehokasasettelusta olen erimieltä. Tälläista on elämä tässä puolueessa ja Ukissa! Äläkä Harto vi...ile!